Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:00, 25. 12. 2022.

Proglašena vanredna situacija u Pirotu zbog curenja amonijaka iz cisterne, hospitalizovana 51 osoba

gradska uprava Vanredna situacija u Pirotu; foto: Lj. F.

Nakon iskliznuća teretnog vagona i curenja amonijaka u blizini Pirota, u tom gradu je proglašena vanredna situacija i škole neće raditi u ponedeljak, 26. decembra. U zdravstvenim ustanovama u Pirotu i Nišu hospitalizovana je 51 osoba.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Olgica Stefanovic

    21:28 // 25. 12. 2022.

    A Nis? Ima dece sa astmom, sta da radimo? Moze li neki strucnjak da da izjavu? Hvala

    • slavko

      22:38 // 25. 12. 2022.

      Gospodjo,danas strucnjaci ne zive ovde a i ono malo sto ih je ostalo su skrajnuti ili se povukli pred hordama neSNSnih "strucnjaka" tako da..u se i u

  • Pirocanac

    21:45 // 25. 12. 2022.

    Pitajte Gladana koliko se ugradio u prugu koja je rekonstruisana pre godinu dana i koliko puta je do sada dolazilo do sitnih incidenata da bi sad doslo do katastrofe???E,to je za istrazivacko novinarstvo!

  • Noško

    22:02 // 25. 12. 2022.

    Vlast je danas uništila sve što je živo od Pirota do Niša.Sramota da kriju da je 5cisterna prevrnuto,a da je jedna sa amonijakom iscurela u Nišavu.Milijarde evra dajete za železnicu gde je kadar ljudi nepismen,a gubici ogromni.Sve zaostalo na železnici i leglo za propale partijske kadrove.Mediji bar na jednoj televiziji da daju kairon sa nesrećom u Pirotu,a ne ćute i kriju informacije

  • Dejan

    22:16 // 25. 12. 2022.

    Ne mogu isparenja na tolikoj udaljenosti da naprave problem u Nisu ali jeste interesantno da niko ne postavlja pitanje uzroka nesrece

  • Smuk II

    22:17 // 25. 12. 2022.

    E sad,na Nišavu osim 3 napravljene MHE, mogu da naprave još 50 komaTa. Riblji fond je otišao niz Nišavu,naravno otrovan a možda ćemo mi da pijemo amonijačnu kiselinu ili blagi rastvor iste!
    Ne znam da li sam ovo ozbiljno napisao ili se šalim /jadna mi šala/!
    Možda će i J. Morava i V. Morava da "odnesu sestrinske pozdrave" Dunavu?
    Što li budale ne "aktiviraju" i Jadar?
    "Kad je bal ..." !

  • N.C

    22:36 // 25. 12. 2022.

    Pripremaju Nišavu za iskopavanje zlata prvo samo da potruju sve živo.

  • Zlobnik II

    22:39 // 25. 12. 2022.

    Šteta što ne "aktiviraju" i sva rudna bogatstva Srbije ,taman da budale koje su glasale za SNS-ovce konačno uvide da hoće da nas potruju a Srbiju unište i pretvore u pustinju.A posle ovog izlivanja amonijaka u Nišavu, tu tzv. "VILINSKU REKU" mora da "prekrstimo" u "SNS kloaku"!A i tu "jednu šljivu ispod koje će svi Srbi da stanu",jednog dana će i nju ili da iseku ili unište ! "Tamna je noć"!

  • Vodovod

    22:56 // 25. 12. 2022.

    hitno da se oglasi povodom kvaliteta vode koju pijemo u Nisu!

  • vmp

    00:28 // 26. 12. 2022.

    citam komentare... i ne mogu da verujen. napadate sns dok se presvetli bori za nas narod na kosovu. a kako je samo njemu tesko, pare u rusiji nisu sigurne, amerikanci pritiskaju seika, siptari oteli belo. sreca ovih zombija ima da glasaju za njega. i niko nece da odgovara. rupa poslednja. kad ce taj 6-ti oktobar da svane... pisem haoticno, boli me sve ovo...

  • Milorad

    05:58 // 26. 12. 2022.

    Šta Grad čeka. Umesto da je već na nogama, ON SPAVA. Narod se uplašio i čeka informacije od Grada, koji će verovatno sa radom krenuti tek u 8h. A dotle, "ja slušam SNS".

  • qgo

    08:02 // 26. 12. 2022.

    Mole se gradjani i gradjanke Dimitrovgrada, Pirota, Bele Palanke, Crvene Reke, Siceva, Proseka i Nisa da par dana ne disu i ne piju vodu...

  • Dragan

    08:03 // 26. 12. 2022.

    I normalno Nislije,sedecemo kuci i cekati da otrovni oblak stigne u Nis,ili doplovi Nisavom...pa misevi,zatvorite oci i izadjite napolje kao da se nista ne desava...da se izlila sumporna kiselina opet isto...idemo kao crne ovce na klanje(glasanje).verovatno ce policija popisivati one ako se usude da izadju kod "ambasadora"spontano na protest ili ce biti generalna proba novodoslih sprava za mucenje

  • Marija

    09:36 // 26. 12. 2022.

    Najlakše je krivca tražiti sada kada se nesreća desila. Daj Bože da niko nije životno ugrožen od pacijenata koji su primljeni u Pirotu i Nišu i da neće biti narednih dana veliki broj onih koji će se javljati sa zdravstvenim problemima. A vlast i država neka zasuku rukave i neka ozbiljnije sagledaju problem oko železnice i da se gleda što pre da se sanira novonastala šteta.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Na blokadi desetoro, na roštilju deset hiljada.

Bata Raka iz Niš čitalac

Tekst: Umesto uranka i roštilja, radnici u Kuršumliji pozivaju na blokadu puta

Pronađite nas na: