Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:17, 13. 3. 2013.

Prokupčani u sukobu interesa

djurkovic-prokuplje.jpg Ljubiša Đurković, predsednik Opštine Prokuplje; foto: prokuplje.org.rs

Predsednik Opštine Prokuplje Ljubiša Đurković i još četvorica javnih funkcionera dobili su opomene Agencije za borbu protiv korupcije zbog istovremenog obavljanja većeg broja funkcija.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Cimboraso

    13:40 // 14. 3. 2013.

    Kakav je ovo narod ovi iz SPS i URS. Svaka im cast. Nakrkali po dve plate za sebe i to dobre, a narod neka trpi gladan. Napolje nesposobni i alavi ljudi. URS i SPS napolje iz vlasti. Pustite Naprednjake da podignu ovaj grad na noge. I to je tesko kad se pogleda kolike ste dugove napravili. SRAMOTA

  • mile

    18:24 // 14. 3. 2013.

    ma lazu bre dobili li su resenje o prestanku funkcija djurkovic mora da ostavku na mesto predsednika opstine,slavisa na mesto vecnika i dinja takodje i nemaju pravo da se odluce nego da budu razreseni od strane skupstine jel hocete kopije resenja.

    • prokupcanin

      20:56 // 14. 3. 2013.

      Slavisa je dobio da mora da bude razresen,a za ostale neznam.Znam to,zato sto sam dobio jedan primerak resenja kao zainteresovana strana!Jos gore od toga je,sto pomenuti nisu pri stupanju na funkciju izgleda nisu poslali agenciji izvestaje o imovini i ostalim funkcijama koje obavljaju,a na to su zakonom obavezni.Sto su krili,zakljucite sami!

  • pedja

    20:47 // 13. 3. 2013.

    Bitno da se dobijaju dve plate,a sta je sa ostalima koji rade po opstini a i clanovi su upravnih odbora.Kakve opomene to se treba kazniti.

    • duledule

      07:58 // 14. 3. 2013.

      kakve dve plate? koliko ja znam u upravnom odboru se ne dobija nikakva nadoknada jer sam clan jednog od upravnih odbora u gradu. i gde je onda tu sukob interesa?

    • pedja

      08:18 // 14. 3. 2013.

      Duledule,u UO si zbog lepih oci,daj ne lupetaj molim te.

    • milance

      11:30 // 14. 3. 2013.

      Duledule,tebe su ocito zeznuli ti ljudi koji su te postavili na mesto u UO.

    • duledule

      14:46 // 14. 3. 2013.

      odkud znas pedja ?

  • marko

    21:13 // 13. 3. 2013.

    Sve lopov do lopova.

  • Toplicanin

    10:27 // 15. 3. 2013.

    Pa nemojte ljudi... Politika je sve sto imamo. Pa mi samo politikom znamo da se bavimo... Pa ko ce decu politicki da nam obrazuje, da zaposljava stranacki po javnim ustanovama posle srednje skole ili Megabrenda... Pa zar treba da radimo?! Nemojte samo to da nas terate! Neeee..!

  • dobronamerni čitalac

    11:14 // 15. 3. 2013.

    kurta je otišao,a murta nije mnogo drugačiji.nadrljaćemo kada se njih dvojca udruže.e ,onda im niko neće moći ništa.

  • dejan

    08:23 // 14. 3. 2013.

    Ispada da je ovaj URS najopasniji,sto se kaze ja tebi ti meni,Djurkovic u UO bolnice,a ovaj Dinic zamenik predsednika skupstine,a Slavisa Lepojevic u UO bolnice i to od pocetka direktovanja Dinica na celu bolnice.Posto se zna ko je u UO bolnice predlazem inspektorima da se ispitaju poslovanja bolnice.Ko vodi bolnicu sve mi se cini da ima i nekih nenamenskih trosenja para.Samo na slike jednog clana URS a na fb vidi se da su se bas lepo provodili na Divcibarama,ima tu lepih slika razbacivanja para bolnice,pa proslava 8 marta,bas se lepo razbacuju parama.

  • MileLAjpur

    18:15 // 13. 3. 2013.

    Ko u sukobu interesa JA odma zovi centralu idemo na izbore..... ;)

  • marija

    21:17 // 13. 3. 2013.

    kako to moze?2 funkcije na tako odgovornim radnim mestima.zato i jeste javasluk u prokupackoj opstini.niko neradi nista.

  • kobac

    23:40 // 13. 3. 2013.

    Ovaj Djurkovic isti Misa Janketic glumac.A jel istina da je strica Mica dosta vesela?

  • Pera Detlic

    08:49 // 14. 3. 2013.

    Pa normalno je da se drze po dve ili cak i vise visokih funkcija. Zato sto moraju da pokrivaju svoje lopovluke i poneke krivicne prijave, kako svoje tako i clanova svojih porodica. Tako da dragi sugradjani samo mi zajedno moramo da reagujemo i da se nista ne prepusta njihovom odlucivanju, jer uvek rade samo u svoju korist.

  • Slobodan Petrovic

    23:22 // 23. 12. 2013.

    Ja Slobodan Bobo Petrovic trasim Durkovic Ljubisu sa Cetinja koji je samnom slusio armiju u Vinkovcima 1973 dali ste to vi???? ako jeste molim vas javite se preko E-Mail!

  • Поштено ПК

    13:25 // 14. 3. 2013.

    Кажем ја да су је УРС (Прокупље)и Ђурковић сплеткароши! Мало им директорска и већничка места, него и управни одбор. А они као да нису довољно узели! Срамота!

  • Optimista

    13:34 // 14. 3. 2013.

    Sve sami sukobi interesa ovih iz SPS-a i URS-a. Navikli tako pa nikako da se odviknu! Skupili se s koca i konopca pa jedni drugima u upravnom odboru preduzeca. Trebaju im dve plate, sirotinja sta ces!

  • Осмех на лице

    13:50 // 14. 3. 2013.

    Ја не верујем да је неко са оваквим погледом (као дотични на слици)у сукобу интереса! Просто не верујем! Човек остаје до касно због посла (додуше по кафанама) и пропио се због мора проблема, а како му враћају грађани? Треба му давати само паре, без икаквих обавеза, да човек мало предахне. НЕ ВЕРУЈЕМ...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: