Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:55, 29. 6. 2023.

| Društvo

Prokuplje i Kuršumlija pridružuju se "Srbiji protiv nasilja"

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
protest
Protest se širi u Kuršumliju i Prokuplje; Foto: Z. R.

Nakon što se protesti protiv nasilja šire Srbijom, od ove nedelje lokalna opozicija u Prokuplju i Kuršumliji odlučila je da organizuje i u tim gradovima. Pozivaju ljude da im se pridruže u subotu od 18 sati i da masovnošću pokažu šta misle o radu lokalne vlasti koju u ta dva grada predvodi Srpska napredna stranka.

Lideri prokupačke opozicije kažu da očekuju podršku građana u subotu i naglašavaju da je planirana šetnja nakon što se okupljenima obrati nekoliko govornika.

Okupljanje je u 18 sati u centru Prokuplja, a ko će govoriti na skupu za sada još nije definitivno odlučeno, ali biće najverovatnije 3 govornika. Nakon obraćanja, krenućemo u šetnju, trasa je da se prođe pored Gimnazije, da prošetaćemo pored MUP-a i zgrada Gradske uprave i suda, pored prostorija Srpske napredna stranke i nadalje pešačkom ulicom do Carine i nazad na Trg topličkih junaka - kažu u opoziciji.

Naglašavaju i da očekuju da ih građani podrže jer se ne radi o stranačkum skupu, te da su dobrodošli svi građani koji se kako tvrde u sve većiem broju oslobađaju straha i torture koju duže od 10 godina sprovodi lokalna SNS.

Kuršumličani će svoje okupljanje započeti u isto vreme, od 18 sati kod sata u centru grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dule Kuršumlija

    07:23 // 30. 6. 2023.

    Nije nas bilo mnogo. Oko 50 tisuća. Po 20 evra i 10 grama brašna, a bilo je u Bg, pet.Brašno, prva liga. Ja sam stigao i do Prokuplja. Tu je ma,o drugačije, oko 100 tisuća ali 20 dolara i 5 grama brašna. Zna se da dolar ne vredi ničemu.
    Danas je dan D, Mula Ćuto zauzima Srbiju i postaje Mula sultan Prvi.

  • Rofl

    06:13 // 30. 6. 2023.

    Ce izadjete 20 ljudi I tol'ko, prostate malo I ajde kuci.

  • Macanlija

    23:56 // 29. 6. 2023.

    Pa oni misle da tako treba,da ih narod voli zato sto su sposobni da kradu pod zastitom tog sto odlucuje o svemu i zivi u Bgd-u gde dobija direktne instrukcije.Vreme je da Toplicani pokazu da nisu samo za rat i i motiku.Ustvari doslo je vteme mladih i odlucnih koji ne prihvataju podanicki odnos kao njihovi ocevi sa logikom:"Cuti moze da bude i gore",ali od ovog izgleda nema goreg.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: