Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:43, 14. 12. 2011.

| Društvo

Prokuplje: igrali za Miloja

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
prokuplje, kosarka

U prokupačkoj sportskoj hali, Klub navijača SD “Crvena Zvezda - Beograd” iz Prokuplja organizovao je petnaestu humanitarnu utakmicu u malom fudbalu između ekipe Crvene zvezde iz Beograda i navijača Zvezde iz Prokuplja, pomognuti voditeljem Milanom Kalinićem, pevačem Vukom Rosandićem, kao i nekadašnjim Zvezdinim igračem Zoranom Bankovićem.

Prihod sa ove utakmice namenjen je za lečenje legednarnog Zvezdinog golmana i nekadašnjeg reprezentativca Zvonka Milojevića, koji je pre nekoliko godina doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Prema rečima Aleksandra Dikića, vođe prokupačkih Zvezdaša, deo novca biće usmeren i za nabavku pacijent monitora za dečije Hematoonkološko odeljenje u Nišu. On ističe da su pravi zvezdaši uvek bili uz svoje ljubimce, a pogotovo u teškim trenucima u kakvim se poslednjih godina nalazi nekadašnji zvezdin golman i sam veliki zvezdaš Milojević.

Pre početka utakmice, igrači Crvene zvezde i portparol Marko Nikolovski predali su Milojeviću pehar svetskog prvaka koji je zvezda osvojila pre 20 godina.

Milojević je ovaj dirljiv trenutak preživeo sa puno emocija.

- Velika čast i privilegija svakog kluba i fudbalera je da ima ovakve navijače kakve ima Zvezda. Ovo je samo još jedan podstrek u nizu za mene, da nastavim borbu i pokušam da stanem na svoje noge. Za sada to ide dobro, ali videćemo. Treba još mnogo volje i truda. Ovakve akcije mojih Zvezdaša mi daju podstrek da uspem i pobedim u utakmici života. Ja sam uvek bio sportista, ne predajem se – rekao je Milojević.

Karte su se prodavale po simboličnoj ceni od 150 dinara, a Zvezdini navijači okupljeni na severnoj tribini burno su tokom utakmice i na poluvremenu pozdravili golmana Milojevića skandirajući njegovo ime. U timu navijača zvezde nastupio je i sin Zvonka Milojevića, Mladen Milojević.

Iako je rezultat ove utakmice bio u drugom planu, igrači najtrofejnijeg srpskog kluba su pobedili svoje navijače rezultatom 9:4.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: