Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:42, 8. 2. 2012.

Prokuplje pomaže ugroženima

Vranje, sneg ilustracija

U opštini Blace i Prokuplje spasioci su uspeli za jedan dan da se probiju do dvoje bolesnih, trudnice i jedne starice kojima je pružio neophodnu pomoć.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ljubisa Dinic

    17:39 // 11. 2. 2012.

    ja sam se prijavio za pomoć oko čišćenje puta do ulazak u dvorište dužine oko 40 metara obećaše ali i ne dodjoše. Radise o Novoselskoj ulici br.23. sreća naišao jedan dečko kome sam platio i on mi očistio prilaz. napominjem da sam ja 92 godinu a supruga 67 koja je bolesna, a ija nisam najbolje. napominjem da su sami obećali da će doći iz štaba Opštine Prokuplje. Hvala im na dato obećanje i to je ipak nešto.

    • misa

      11:06 // 13. 2. 2012.

      Ljubisa,dosli bi oni,ali zauzeta je lokalna televizija,oce oni da dodju,ali da budu zabelezeni da se vidi da nesto rade.

  • Pera Detlic

    23:10 // 13. 2. 2012.

    hahahahahaha, postovani g-dine "Miso", od srca sam se nasmejao kada sam procitao Vas komentar. Vrlo originalan. Kamo srece da neko od nadleznih radi stvari kako valja. pa da posle o njima i delima govori televizija. A oni sve kontra. Ja se iskreno nadam da ce uskoro na izborima narod konacno odraditi stvar do kraja, posto se pokazalo da je 5.oktobar bio pocetak a ne kraj uzasnog perioda za sve u zemlji srbiji.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: