Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:07, 18. 5. 2012.

| Društvo

Prokuplje: priznanja medicinskim sestrama

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
DSC02397

Glavna sestra prokupačke neonatologije Marija Todorov i Sonja Stamenković, glavna sestra internog odeljenja, dobitnice su priznanja „Zlatni znak” koje se dodeljuje u Šapcu svake godine.

Medicinske sestre prokupačke Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić” bile su dve od pet dobitnika ovog prestižnog priznanja, koje uručuje Savez udruženja zdravstvenih radnika Srbije. 

- Savez Udruženja zdravstvenih radnika Srbije je Asocijacija zdravstvenih radnika svih profila, koja broji preko 35.000 članova, a priznanje „Zlatni znak” dodeljuje se za izuzetan doprinos u radu, razvoju i aktivnostima u profesionalnoj asocijalciji - objašnjava značaj priznanja portparol prokupačke bolnice Jelena Pantović.

Ona dodaje da je istog dana u Prokuplju održan i Međunarodni dan sestrinstva na kojem je bilo 400 zdravstvenih radnika iz Topličkog okruga i na kom je dodeljeno priznanje „Srebrni znak”, koje je ove godine pripalo medicinskim sestrama Zorici Ivanović i Tatjani Ilić.
 


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Дејан

    08:00 // 1. 6. 2012.

    Свака част за моју генерацију!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: