Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:07, 6. 11. 2012.

Prokuplje: produžen ugovor opštinarima

OKUPLJENI-RADNICI-ISPRED-OPŠTINE1.JPG

Prokupački Sindikat opštinskih uprava održao je jednočasovni protest zaposlenih u opštini jer 57 radnika na određeno vreme nisu dobili produženje ugovora. Ipak, njima su ugovori produženi na 2 meseca.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • pedja

    16:18 // 6. 11. 2012.

    I sta ce biti posle dva meseca?Ovaj problem mora da se resi,cinjenica je da ima visak zaposljenih,ali ako se resi da se ne produzi ugovor 57 radnika,ne treba onda ni primiti nove,jer ce opet to biti problem.

    • Prima se

      22:04 // 6. 11. 2012.

      Ne brinite se, već je jedan broj novih primljen. Ovo se upravo zato i radi, da bi se napravilo mesta za ove nove, nije u pitanju nikakva briga za funkcionisanje opštine, poštovanje zakona i slične demagogije koje nam prosipaju ovi novokomponovani!

    • gaga

      23:54 // 6. 11. 2012.

      Slažem se sa tobom. Ali šerifu Djurkoviću, izgleda ne može niko ništa.

  • neverni Toma

    20:14 // 6. 11. 2012.

    kog obima posla?

  • Mile

    23:53 // 6. 11. 2012.

    Predsednik Opštine je zatvorio narodnu kuhinju pod izgovorom da nema para u Budžetu. Kako onda može da ima za 57 pisara. I po kom to zakonu oni mogu da rade kad je u Opštini većm 120 više zaposlenih? Za 2 meseca eto opet ovih neradnika, štrajkača ispred opštine. Predsedniče, hoćeš li i tad da pobegneš u Beograd kobajagi službeno kao danas kad su ugovori potpisali. Ako te je bilo sramota da budeš tu, i treba tako da se osećaš.

  • Toma Talicni

    08:51 // 7. 11. 2012.

    Ma sta znate vi, neuki narode!?!?!? Kakav narod takvo rukovodstvo. Da imate makar malo mozga ne bi vas vodili ovakvi!

    • dzomba

      02:04 // 8. 11. 2012.

      A ko da nas vodi? Predlozi nekog. Jednostavno smo primorani da biramo "manje zlo"...

  • Aleksandar Milanovic

    16:00 // 7. 11. 2012.

    Uprava !

    Opstinska uprava Prokuplja je evidentno ZNACAJNO PREKOBROJNA. Koje ljude , kako i na koji nacin treba smanivati stav je rukovodstva.
    Nema sedenja na dve stolice!?
    Ako Djurkovic nije spreman na to neka se pomeri! Oni su isto masovno zaposljavali ovih godina( ekologija,hala,obdaniste)!
    Dosta demagogije. Zaposlavanje DA,ali u privatnom sektoru ! Ne u javnom !

    Dosta populizma. Oni koji su radili treba da budu zahvalni sto su imali tu privilegiju(kolko-tolko). Mnogi nisu imali uopste.

  • zoro

    18:37 // 7. 11. 2012.

    A da su ovi novi izveli sve one koji su svih ovih godina bez posla pa da oni štrajkuju protiv ovih žutih štrajkača, šta bi bilo? Ljudi dosta je mržnje dajte da realno sagledamo probleme. Pa nisu valjda uzrok ovi što su tu gde jesu tek 1,2 meseca a morališu oni koji nam krv popiše i sve pokradoše za ovih 12 godina. Ovima nedamo ni da rade za platu a ovi koji su svakog drali po 20% i imaju i akcije i stanove i kuće i luksuzne automobile glume naivne francuske sobarice.

  • Istina za radnike

    19:24 // 7. 11. 2012.

    Poštovani građani i radnici Prokuplja znam da će te da posmislite da sam član DS a na vama je da procenite, dok se u opštini Prokuplje najavljuje otpuštanje i dok se gasi narodna kuhinja, u mnogim javnim preduzećima Prokuplja se zapošljavaju i to nekontrolisano, u Lokalnoj samoupravi, Narodnom muzeju Toplice, Narodnoj biblioteci gde po pričama koje kruže po gradu postoji zabrana zapošljavanja od strane Upravnog odbora....
    Ako je ovo znak da će biti novih izbora neka budu što pre jer je tako bolje za Opštinu grad i Srbiju. Ode Šlepi dođe neki novi lepi pa sve po starom......

    • grad pk

      21:57 // 19. 11. 2012.

      Šlepi kralj! Šlepi car!

  • Pera Detlic

    23:57 // 7. 11. 2012.

    Mislim da ovo nije u redu, opet kazem da je strasno ostati bez posla, ali u opstini gde je nezaposlenost uzasno velika da se neko bezrazloga vrati na jasle to je bruka i sramota. Mnogo puta sam pisao da opstina kao PK ima mnogo u SRB ali nijedna nema toliko zaposljenih u opstini samo mi. Nije u redu za kuhinju nema para a za dzabolebarose ima, za talente nema a za neradnike ime, za decu bez roditelja nema a za njih ima, za normalni WC u skoli nema ali za parazite ima............ mogu do sutra ovako. Ovo je nastavak jednog ubrzanog propadanja opstine i jedino sto mogu da kazem je samo napred sto pre do katanca!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: