Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:02, 28. 1. 2013.

Prokuplje: uručene Svetosavske povelje

20130127-165650.jpg

Toplički upravni okrug i institucije kulture Toplice dodelili su Svetosavske povelje dr Draganu Diniću za doprinos zdravstvu, Ratku Zečeviću u oblasti kulture i Žikici Jovanoviću, dobitniku mnogih nagrada na filmskim festivalima. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Zoran

    16:21 // 28. 1. 2013.

    Svaka cast gosp.Dinicu.Zasluzuje on i mnoga visa priznanja.Pozdrav i podrska Zikici. Zecevica se ne usudjujem da komentarisem.

  • Pavlovic

    09:24 // 29. 1. 2013.

    Dragane Dinicu u svoje licno i u ime svoje porodice, cestitam za nagradu koju ste dobili. Vi ste primer stalozeng, postenog i dobrog coveka. Moram da IPAK DA POMENEM I DA STE U VASOJ LEKARSKOJ PROFESIJI DALEKO DOGURALI. Svaka Vam cast!

    • prokupcanin

      19:26 // 30. 1. 2013.

      Stalozen jeste,ali posten sigurno nije.Za medicinu ne mogu da kazem,ne razumem se u to.Ali poenta je,da se jedino njemu ovde mora ovoliko uzlizivati...Valjda vam je zaposlio nekoga iz porodice pa morate...Tuga

  • Vladimir

    13:02 // 28. 1. 2013.

    Zecevic... svako ko je prisustvovao njegovim tribinama ili sastancima u njegovoj stranci zna da bi taj covek trebalo da bude u zatvoru zbog krivicnog dela sirenja rasne i nacionalne mrznje zato sto covek predlaze da se kosovski problem resi tako sto bi trebalo pobiti 2 miliona Albanca i onda bi Kosovo ponovo bilo nase. On to javno prica. A o tome sta je uradio za Prokuplje devedesetih to je posebna prica. Licno njegovom zaslugom Visa poslovna skola je otisla u Blace, a ne u Prokuplje. Time je uskratio da Prokuplje dobije 5.000 studenata... znate li koji je to novac koji bi se slivao u grad.

    • IVESOVIC

      20:00 // 29. 1. 2013.

      svaka cast gosp.Dinicu zasluzio je ovo priznanje,doktore samo napred,kao i R.Zecevic a mislim da je i upravu sto se tice problema Kosova mozda tako i treba sa Albancima jer snjima nema ni dogovora ni kompromisa valjda smo dosad postali svesni toga.

  • Djokica

    13:10 // 28. 1. 2013.

    Pa ja stvarno ne mogu da verujem da Ratko Zecevic dobija nagradu za doprinos KULTURI!!! Bolje da su je dali Rikiju i Zoci...

  • toplicanin

    20:38 // 29. 1. 2013.

    Nadam se da da je Ratko Zecevic uz nagradu dobio i pistolj posto to ide uz kulturu covek zna da barata sa oruzjem to je i dokazao a gospodin doktor je zasluzio nagradu jer je imao solidnu tarifu za zaposljavanje kadrova u zdravstvu jadna li si prokupacka kulturo

  • bojan pk

    14:55 // 28. 1. 2013.

    jedino zikica sto ih vadi, svaka cast njemu i sve cestitke za njegov rad... da nema njega ovo bi bilo toliko smesno, da nemam reci

  • peca

    12:44 // 28. 1. 2013.

    Ovde vredi samo nagrada Zikici,ovu dvojicu ne treba komentarisati.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: