Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:59, 15. 6. 2021.

| Društvo

Promenjeno radno vreme punktova za vakcinaciju u tržnim centrima u Nišu

Autor:Izvor:
SALE1
Vakcinacija u Delti;foto:S.Đ.

Vakcinalni punktovi u tržnim centrima u Nišu imaju promenjeno radno vreme i sada umesto od 10 sati, rade od 12 sati do 20 sati, navodi se na sajtu niškog Doma zdravlja.

Ekipe niškog Doma zdravlja dežureće i ubuduće na punktovima za vakcinaciju u tržnim centrima Delta planet, Roda centru i Forumu.

Vakcinacija je namenjena svim osobama koje su starije od 16. godina. Pozivamo sve građane koji se još uvek nisu vakcinisali da to učine, jer je ona najefikasnija mera prevencije i zaštite od kovida - navodi se u saopštenju.

Vakcinacija u tržnim centrima u Nišu počela je pre nešto više od mesec dana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milan

    14:27 // 27. 9. 2021.

    Od danas 27.09.201 vakcinacioni punkt u Niskoj Banji ne radi. Upucuju na ulaz br 5 u Domu Zdravlje Nis. Ovi definitivno nisu normalni. Drzavo preduzmi nesto.

  • kontrolor

    21:30 // 16. 6. 2021.

    UBeogradu zatvoreni trzni centri u NS radi oduvek od 12."Opsesivni" rezultate uspeha ne mozes da negiras Vlada penzioneru produzila raspitaj se bolje.

  • Bulevarka

    17:13 // 15. 6. 2021.

    Pa naravno da ce da se promeni radno vreme jer je interesovanje za vakcinaciju minimalno, i sad gleda da se smanji broj ljudi kako se ne bi davale pare radnicima nego upravi. I kako je onda Nis prvi? Po cemu? Ne vidim da Je BG skratio vreme vakcinacije, naravno jer je najbolji a ne kao sto ovo dvoje pricaju a da niko to ne potvrdi. Popricajte sa bilo kim iz DZ ko radi vakcine ili covid i videcete

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: