Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:25, 8. 7. 2020.

| Društvo

Protest večeras i u Nišu ispred Skupštine Grada

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
protest ne damo aerodrom
Protest u 19 sati; Ilustracija; foto: J. A.

Na društvenim mrežama kruži poziv za okupljanje nezadovoljnih Nišlija u 19 sati ispred Skupštine Grada u Ulici Nikole Pašića. Organizator nepoznat, a parola za poziv je “Srbija je ustala, stop lopovima i batinašima”.

Odjeci sinoćnih beogradskih demonstracija vidljivi su i na društvenim mrežama Nišlija.

Novosađani i Kragujevčani su okupljali još sinoć u znak revolta zbog najavljenog policijskog časa, ali i kao podrška zemljacima koji su protestovali u Beogradu, a na koje je policija bacala suzavce i primenjivala silu.

poziv Poziv sa mreža; foto: printscreen

Nišlije se pozivaju na okupljanje u 19 sati.

Danas narodni protest ispred Skupštine grada Niša od 19 sati. Srbija je ustala, stop lopovima i batinašima!!! - piše u pozivu.

Ko je organizator ovog okupljanja i da li on uopšte postoji, za sada nije poznato, ali su svoj dolazak najavili studenti Medicinskog fakulteta.

Na Fejsbuku je napravljen i događaj “Veliko narodno provociranje policije sednjem na klupici” koji je zakazan za 20 sati kod Gradske kuće.

Ovaj sarkastični poziv aludira na noćašnji događaj iz Beograda kada su tri momka koja su sedela na klupici dobila batine od policajaca koji su ih iz čista mira tukli pendrecima.

Podsetimo, građani su se sinoć okupili ispred Narodne Skupštine u Beogradu nakon najave policijskog časa za vikend. Među njima je, kako su rekli u policiji, bilo predstavnika desničarskih organizacija koji su i u jednom trenutku, na kratko, i ušli u hol parlamenta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Gle ih dvoličnjaci

    09:31 // 9. 7. 2020.

    Da ovde se na slikama jasno vide neki ljudi došli sa ženama koji se u svakodnevici druže sa naprednjacima čak traže i funkcije od njih a evo ih sada galame i slikaju se...znači skupili se dvoličnjaci mame i tate tapšu naprednjake a deca sa rancima na protest baš lepo sigurno će te Mamice da mole za jedno godinu dve da im se deca zaposle sa srednjim školama po upravama i javnim preduzećima.

  • Alisa u zemlji luda!!!

    08:54 // 9. 7. 2020.

    Pokušaj da se vrati 96 kada ste zaveli mlade studente i pune četri godine paradirali da bi petog Oktobra napravili haos OBEĆALI STE LJUDIMA BRDA I DOLINE ALI STE RADELI SAMO ZA SVOJU DOBIT PRODALI STE NAJVEĆEG NIŠKOG GIGANTA KOJI JE HRANIO 70 POSTO NIŠLIJA i to samo da bi kupili kuće u Englesku i vinograde u Vojvodini EPA NEĆETE SADA TAKO PREVARITI NAROD POSEBNO NE NIŠLIJE to vam neće proći sada!

  • George V

    07:09 // 9. 7. 2020.

    Probudio se Leteci Holandjanin i kod nislija.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: