Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:11, 15. 4. 2013.

| Društvo

Protesti blokirali saobraćaj u Novom Selu

Autor:M. S.Izvor:Južne vesti
Untitled.jpg

U centru Novog Sela danas je od 12 sati održan protest gde se okupilo oko 150 meštana, a zatražili su da se hitno završi asfaltiranje Ulice Topličkih partizanskih odreda.

Jedna traka ove ulice asfaltirana je prvim slojem dok je na drugoj nabacan tucanik. Radovi na najvažnijoj ulici u Novom Selu, koje broji preko 10.000 stanovnika, nisu mrdnuli s mrtve tačke već osam meseci, pa su građani zato danas blokirali kolovoz tako da je saobraćaj bio zaustavljen oko sat vremena.

- Mi ovom ulicom vodimo decu u školu, idemo na posao, tu prolaze i vozila Hitne pomoći tako da od nje mnogo zavisimo - čulo se na skupu.

Saobraćajna policija preusmeravala je vozila na sporedne puteve.

-Mi smo na ovaj skup zvali gradonačelnika Niša, predsednika opštine Palilula i predstavnike Direkcije za izgradnju grada. Neizdrživo je više da trpimo rupetine na ulici koja je žila kucavica našeg naselja - rekao je jedan od učesnika protesta.

Okupljeni su naglasili da traže odgovor na pitanje kada će se krenuti u završetak radova.

Oni su naglasili da će se okupljati sve dok im neko iz vlasti jasno i glasno ne da odgovore na postavljena pitanja i ne kaže kada mogu da očekuju nastavak radova. 

Kako saznajemo, taj put treba da nastavi "Srbija putevi", a ne Direkcija za izgradnju grada.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ms

    10:34 // 16. 4. 2013.

    Kasno ste se setili,to traje vec dve godine!!!!!! I tek ce da Vas boli glava,jer druga polovina te ulice, koja je bas ispred skole, je tako lose napravljena da joj dajem najvise jos godinu dana!

  • Aca

    10:13 // 16. 4. 2013.

    Ulica je katastrofa, mislim da ima 2-3 godine kako se raskopava i treba protestovati.
    Ali mi nije jasno da blokirate ulicu kojom se ionako otežano kreću vozila!? To je blago rečeno glupo! Tu ne prolazi ni Perišić ni Banana, već obični radni ljudi, koji će zbog vaše blokade morati da odrade normu tako što će raditi do kasno uveče.
    Ako želite nešto da postignete blokirajte Perišićevu ulicu ili Bananinu, da ne mogu da se vrate kući. Ili ih blokirajte da ne mogu da izađu iz kancelarije. Ne pustajte ih dok ne nađu rešenje!
    G17 je učlanjivao ljude pod izgovorom da će da im asfaltira ulice i asfaltirani su puteljci gde ne mogu kola da se mimoiđu. Pritisnite one članove G17 koji su skupljali potpise i učlanjivali ljude. Neka oni izvrše pritisak na rukovodstvo G17 i Bananu.
    Ne budite kukavice!

  • Beogradjanin

    02:11 // 16. 4. 2013.

    A gde je pecat ? ? ? Ja ne znam ko ste vi Gospodine Petrovicu i odakle se javljate !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: