Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:25, 22. 9. 2023.

Protesti u Nišu - jedan se ugasio, ostalo ih šest

Protesti jelena (1) U Nišu više nema protesta "Srbija protiv nasilja"; foto: Jelena Mišić

Protiv nasilja, za bezbednost ulica, protiv dalekovoda, protiv mogućeg naseljavanja migranata, zbog neasfaltiranih ulica i oronule samoposluge - neki su od razloga zbog kojih su Nišlije u poslednje vreme izlazile na ulice. Najmasovniji protest je ugašen, ali je nezadovoljstvo građana ostalo da "ključa" na još šest lokacija u gradu. Da će se tako nastaviti smatra i sociolog Nemanja Krstić koji ističe da je građanima ostalo samo da se bune na ulici jer ih vlast ne vidi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragiša Nikolić

    13:56 // 22. 9. 2023.

    Gospođa Sotirovski je najbolji gradonačelnik Niša u poslednjih 30 godina. Ne postoji građanin koji je zatražio prijem i pomoć a da nije ispoštovan. To je činjenica. Sa druge strane, tačno je da Niš mora i treba bolje i brže, ali nije sve do gradonačelnice, ona nije mađioničar. Evo, lično bih voleo da dođe neko drugi na vlasti.
    Znate šta će biti?
    Mnogo gore, uverićete se i sami....

    • slavko

      17:31 // 22. 9. 2023.

      Nemo' pobratime ko Boga te molim!

  • Naissus

    17:14 // 22. 9. 2023.

    Slazem se da se treba sve resiti dogovorom i razumevanjem. Stoga, ocekujem da gradonacelnica razume da treba da podnese ostavku da bi dogovor bio kompletan.

  • Torpedo

    22:12 // 22. 9. 2023.

    Inspiratori protesta, bez obzira sto imaju muku, su nezadovoljnici sns bratije! Ubiraju za sebe poene a od ispunjenja zahteva nece biti nista! Cilj je da se oslabi Sotirovska a oni nose iste, bahate ideje, da njima bude dobro !

  • 1234567890

    01:43 // 23. 9. 2023.

    "Gradjanski protest" u najvećem selu s' Juga il s' Ladu...to je sablazan!Koji be , gradjani ?Zaboravite gradjane,to je bilo "nekada davno,nekada davno..." !Sad' su svi ...sačuvao Bog -niko i ništa u svom selu a prvi u gradu!A i da vi kažem...svi ste zaboravili na bake i deke sa sela i niko vam nije kriv kad ste ualeni i čekate da vam bace kosku-ne "carsko meso" nego koČine pa glodjite! Koj vas...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: