Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:16, 21. 1. 2021.

| Društvo

Protestna šetnja Nišlija kao još jedan vid nezadovoljstva zbog bahate vožnje i tragičnog udesa

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
4. protest niš
Protestna šetnja zakazana za subotu od 15 sati; foto: T. Tasić

Nakon četiri protesta protiv bahate vožnje, a povodom saobraćajne nesreće u kojoj su na Bulevaru Medijana poginuli dete i 48-godišnjak, Nišlije će u u subotu, 23. januara organizovati i protestu šetnju.

U pozivu koji Nišlije dele na društvenim mrežama piše da je okupljanje zakazano za 15 sati na mestu gde je bahati vozač udario 12-godišnjeg Andreja, uz poruku “Stop bahatoj vožnji”.

Podsetimo, saobraćajna nesreća zbog koje Nišlije protestuju dogodila se 4. januara na Bulevaru Medijana u Nišu i izazvala je veliku uznemirenost javnosti.

Kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog stradanja 12-godišnjaka i 48-godišnjaka, građani su se nakon nesreći okupili četiri puta kako bi ukazali na probleme u saobraćaju i nedostatak reakcije nadležnih.

Na poslednjem protestu su tražili i promenu postojećeg Zakona i da saobraćajne nesreće počnu da se tretiraju kao krivično delo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Voja

    14:17 // 22. 1. 2021.

    Pazite se korone da vas ona ne dokusuri

    • Štrumfeta

      17:13 // 22. 1. 2021.

      Što bi se plašili korone kada ste nam obezbedili vakcinaciju, čak terate da vam se ljudi prijavljuju preko portala iako više od pola nacije nema internet jer nema novca ni za internet ni za računare žalosno i jadno sve što nam se dešava narod naivan nema kud prodali smo se za sto evra!

  • Sale

    09:19 // 22. 1. 2021.

    Moramo menjati zakon,koji mora biti isti za sve !

  • FoxMulder

    08:46 // 22. 1. 2021.

    Svaki građanski protest preuzme neka služba, infiltrira svoje ljude i to se na kraju ugasi bez posledica za one za koje treba. Ne dozvolite da se to i ovde desi. Idite do kraja i ne pustajte razne da vam se umešaju u organizaciju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: