Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:17, 28. 9. 2012.

Protiv korupcije u zdravstvu

lekar-korupcija.jpg ilustracija;

U Nišu će u subotu biti održana obuka o načinima organizovanja građana u borbi protiv korupcije u zdravstvu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • advokat iz Niša

    19:18 // 28. 9. 2012.

    Moja supruga se porodila ovog meseca u GAK Niš. Zbog prevelikih bolova pre porođaja tražila je da joj se da epidural. Obzirom da pre porođaja nije "platila" predviđenu uslugu, anesteziolog je jedva pristao da joj da anesteziju, uz nalog da se ta vanstandardna usluga plati nakon porođaja i to lično njemu a ne klinici. Normalno, nakon porođaja je u više navrata obilazio moju suprugu u bolničkoj sobi tražeći da mu se pružena usluga plati. Kada je shvatio da od njegovih "zarađenih" evrića nema ništa, bio je izuzetno neprijatan.

    Obzirom da sam advokat i da znam da bi isplatom traženog iznosa isti počinio krivično delo i za to bio procesuiran, dugo sam razmišljao da li da odem u Policijsku upravu u Nišu i istog prijavim i zatražim obeležene novčanice.

    Ako imenovani ovo pročita, neka zna da su ga sekunde delile od pritvorske sobe i krivičnog postupka.

    Inače, zapanjila me je njegova beskrupuloznost. Otvoreno je tražio novac u porođajnoj sali.

    • Aja

      23:52 // 28. 9. 2012.

      Trebalo je da ga prijavite. Svi mi ovo trpimo i cutimo i zato nam se i desava. Na zalost, plasim se da bih i ja uradila isto kao Vi.

    • kolega

      08:45 // 1. 10. 2012.

      na žalost kada je u pitanju zdravlje u takvim trenucima želimo samo da se sve dobro završi i ne razmišljamo o parama, ali bio sam svedok više puta kada pacijenta nisu želeli ni da pogledaju bez određene sume novca, a to je na GAKu opšte poznato, isto tako i da su privođeni više puta uhvaćeni na delu pa se kroz par sati ponovo šetali kazandzijskim sokačetom. Pravda i procesuiranje kod nas malo teže ide. Ne želim da bilo ko doživi ovakvu neprijatnost ali mislim da bi ih procesuirao lično.... u nekom šumarku. Procitajte ovo gospodo u mantilićima pa povedite red, mnogo je ovakvih, a šumaraka koliko hoćete

    • Mile

      09:26 // 1. 10. 2012.

      Vala neka,ako nece sudska vlast procesuirace njih sirotinja raja kukama i motikama.

  • jovanovic jelena

    14:22 // 12. 10. 2012.

    opste poznata klinika u kc nis,opsta hirurgija je sitna u odnosu na gak,sve im je malo,privatne klinike,profesorska mesta na fakultetu,redovne plate,samo hoce jos i traze javno,malo im je po 300 000 hiljada mesecno.samo je sumarak za njih.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: