Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:40, 28. 3. 2020.

| Društvo

Prva žrtva virusa korone u Vranju, preminuo 63-godišnjak

Autor:B. S.Izvor:Južne vesti
_111379900_800x600_klinicki-centar-spolja-foto-v-milic.jpg
Prva žrtva iz Vranja, foto: V. M.

Muškarac iz Vranjske Banje koji se od virusa korona lečio u Kliničkom centru u Nišu, preminuo je noćas, saopštili su nadležni u Vranju. On je deveta žrtva ovog virusa u Srbiji.

Od komplikacija izazvanih virusom korona preminuo je 63-godišnjak, piše na gradskom sajtu, i to je prva žrtva u ovom gradu.

U Kliničkom centru u Nišu, od posledica i komplikacija izazvanih virusom COVID 19, preminuo je noćas pola sata posle ponoći muškarac iz Vranjske Banje - navode na sajtu.

Novih informacija o novobolelima nema, a prema poslednjim, na teritoriji Pčinjskog okruga ima 13 obolelih, od čega je dvoje medicinskih radnika.

Podsetimo, od virusa korone se u niškom Kliničkom centru leči 33 ljudi - 17 iz Niša i 16 iz ostalih gradova i opština sa juga Srbije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stojan Aleksić

    10:53 // 29. 3. 2020.

    U Nišu retko koji lekar da je dobar. Svi koji su nešto vredeli otišli su na zapad. Momentalno ja imam grip, zvao sam sijaset lekara i molio ih da dođu da me ptegledaju. Zvao sam takođe i hitnu. Svi su me prebacivali jedni na druge. Takođe sam zvao i na brojeve infektivne, međutim telefoni ne zvone. Na kraju zovem moju doktorku V. B. u ambulanti i ona mi je sve detaljno objasnila lečenje. Hvala .

  • Marija

    22:31 // 28. 3. 2020.

    Rekla bih da ovi u niškoj bolnici nemaju pojma šta rade...

  • Nikola

    18:23 // 28. 3. 2020.

    A nije li slučajno navedeni muškarac (63) iz Vranjske Banje bio bolestan i pre COVID 19? Sad ko god da umre ima da se predstavlja da je od COVID! Ne opterećujte se toliko, Korona u Srbiji nije jakog intenziteta. Budite oprezni, ali iza svega ovoga se krije nešto veliko što ćete videti kad proglase juna da nema više Korone. Tada ćete svi biti zbunjeni promenama u strukturi stanovništva.

    • Nevena lazic

      20:23 // 28. 3. 2020.

      Kako to mislis?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: