Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:27, 13. 9. 2013.

| Društvo

Prvaci sa policajcima uče o saobraćaju

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
Untitled.jpg

Oko 80 učenika prvog razreda niške škole “Vožd Karađorđe” slušalo je danas o bezbednosti i učilo o saobraćajnim propisima od policajaca.

c Đaci na predavanju i uz brošuru koju su dobilli, kako je rečeno, kroz niz šaljivih ilustracija i edukativnih igrica, mogu da nauče ko je policajac, zašto je u njihovom kraju i šta je njegov zadatak

Portparol niške Policijske uprave Lidija Pavlović kaže da je ovo jedan od načina da se učenicima poželi dobrodošlica i pospeši komunikacija između dece i policije.

- Želeli smo da prvacima pokažemo šta radi policija i na koji način brine o njihovoj bezbednosti - kaže Pavlović.

Ona dodaje da se tokom septembra slična akcija sprovodi u svim školama nišavskog okruga, kao i da je u blizini škola pojačana kontrola saobraćajne policije kako bi svi đaci bili bezbedni.

Akcija “Dobrodošao đače prvače” sprovodi niška Policijska uprava uz pomoć Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • hmm

    23:15 // 15. 9. 2013.

    Sto se tolerise parkiranje na pesackom ispred Lotos poslasticare,autoperionice Ristic,kladionice na pocetku Bulevara?Pesacki kod Imidza,Jel ocete ja da vam zaradjujem plate?

  • hmm

    23:13 // 15. 9. 2013.

    Sto se u saobracajnoj prave ludi i ne javljaju na telefon?Sto ne sankcionisu u Todora Milovanovica parkiranje preko celog trotoara,gde je pauk?

  • hmm

    23:11 // 15. 9. 2013.

    Pa sto ti policajci ne rade svoj posao?Kod Vozdove taj policajac ga ujutru nema,a i kad je tu zeva ko klen a parkira mu se ko gde hoce,jurcaju ko kako hoce,a on nista.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: