Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:11, 1. 11. 2018.

| Društvo

Prvaci u Opštini Medijana dobili uniforme i fluorescentne prsluke

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
uniforme prvaci
Uniforme, prsluke i igračke zasad dobilo oko 500 prvaka; foto: Opština Medijana

Majice sa dugim i kratkim rukavima, fluorescentne prsluke koje će nositi na putu od kuće do škole, kao i edukativne igrice, kako je saopšteno iz Opštine Medijana, dobili su prvaci iz 5 osnovnih škola, a plan je da ih dobiju i školarci iz ostalih osnovnih škola koje se nalaze na njihovoj teritoriji.

Uniforme koje su zapravo polo-majice istih boja za dečake i devojčice, zasad je dobilo više od 500 đaka koji su krenuli u škole “Sveti Sava”, “Ćele-kula”, “Car Konstantin”, “Dr Zoran Đinđić” i “Dušan Radović” koja je bila domaćin i gde su podeljene majice uz priredbu i druženje. prvaci uniforme Plan je da naredne nedelje i đaci iz preostalih škola dobiju uniforme; foto: Opština Medijana

Edukativne igrice, uniforme i prsluke, prema najavama, dobiće naredne nedelje i prvaci koji idu u škole “Radoje Domanović”, “Dositej Obradović”, “Učitelj Tasa” i “Vožd Karađorđe” koji se nalaze u niškoj Opštini Medijana.

Osim dece koja su isprobala nove uniforme, događaju su prisustvovali i učitelji i učiteljice prvaka, direktori škola, roditelji i predsednik Opštine Medijana Nebojša Kocić koji je rekao da retko koja opština ima toliko prvaka koliko ih je u ovoj niškoj. uniforme Kocić Kocić rekao da retko koja opština ima toliko prvaka; foto: Opština Medijana

Ovo je prilika da pokažemo koliko nam znače naša deca i da radimo za njih. Naša je želja da nose uniforme, ali naravno to će biti njihov izbor. Uniforme se sastoje od majica sa dugim i kratkim rukavima i prsluka za put od škole do kuće - dodaje Kocić.


Pronatalitetna politika u skladu sa Vučićevom

U saopštenju Opštine Medijana navodi se i da ovim činom nastavljaju brigu o pronatalitetnoj politici. unofrme Kocić Pronatalitetna politika u skladu sa Vučićevom; foto: Opština Medijana

Gradska opština Medijana na ovaj nastavlja brigu o pronatalitetnoj politici u ovoj godini u skladu sa politikom predsednika Srbije Aleksandra Vučića i države u ovoj oblasti, a u saradnji sa opštinskom Komisijom za mlade i pronatalitetnu politiku - navode u saopštenju.

Inače, kako piše u ugovoru koji je zaključen sa firmom "Art pres Aleksandar Jovanović PR" iz Zemuna, prsluke, majice sa kragnama i igračke, Opština Medijana platila je nešto više od 1,6 miliona dinara sa PDV-om i to je od 3 ponude bila najpovoljnija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • preteraste

    05:35 // 3. 11. 2018.

    Ako ste nas ponizili,ne ponizavajte nam decu !

  • Oskar Sindler

    12:58 // 2. 11. 2018.

    Jel' dobili i broj?

  • BOT

    12:42 // 2. 11. 2018.

    BRAVO!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: