Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:50, 29. 12. 2017.

Prve operacije u novom niškom Kliničkom centru

operacija Prve operacije u niškom Kliničkom centru; foto: KC

Iako bez upotrebne dozvole i sa majstorima u hodnicima, plan razvoja Kliničkog centra Niš, kako kaže direktor Zoran Radovanović, odvija se bez problema, pa su tako obavljene i prve operacije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Let let bubamaro

    19:45 // 29. 12. 2017.

    Simptomaticno je da svakog dana izvestavaju kako je novi KC Nis fantazija... i jeste... operisali su 6 pacijenta u dve sale a puni kapacitet je 120 operacija u 17 sala dnevno... dakle, radi se oko 3% kapaciteta i to treba da opravda 60 miliona evra. Uzgred, operisali su pacijente u zgradi koja nema upotrebnu dozvolu. Nisu radili operacije debelog creva, vec su operisali suljeve i kile. Operacije k

    • MSam

      21:37 // 29. 12. 2017.

      A ŠTA LI SI TI URADIO DANAS, mučeniče? Znaš li koliko je složeno isprojektovati, isfinansirati, izgraditi, opremiti, ustrojiti i krenuti sa radom (danas) u ovakvom i ovolikom objektu? Kakav je (ti li znaš kakav je?) naš je i treba sa POVERENJEM I PONOSOM da prihvatimo priliku za lečenje u njemu, kod vrednih doktora i sestara (ne kod AV) koje Nemci ne plaćaju slučajno mnogo više nego što bi tebe!!

    • leptir

      21:50 // 29. 12. 2017.

      ma upravu si tebalo je glavu da presadjuju prvog dana

  • Mile

    11:28 // 30. 12. 2017.

    Zaista je cudno koliko je prica oko novog kc isforsirana. Otvaranje na silu, upotrebne dozvole nema, operacije na juris, suljevi i kile samo da bi se nekome nesto pokazalo dokazalo. Zar nije logicnije da se sacekalo i jos godinu dana, da se dozvole dobiju, instalacije isprobaju, prime novi kadrovi a stari da zavrse obuku pa onda televizija i novine. Bojim se da pacijenti na kraju ne ispastaju...

  • Radnik

    02:22 // 31. 12. 2017.

    Bilo bi dobro da ministar pogleda sada koliko ima pacijenata u novom KC Niš!!! Kardiologija 0; Gastroenterologija 0; Neurologija 0, Endokrinologija 0... Pacijenti su bili tu samo za slikanje...klasicna Potemkinova sela...

  • Jasar

    20:47 // 29. 12. 2017.

    A sta radnike toliko spominjete ,ljudi rade,zgrada nije tehnicki ispravna,papiroloski,itd. Cudno je sto se doktori setaju u objekat koji nije,sterilissan,jos se mrste na radnike,kako bi rekli "na sirotinju i zec diza ..."

  • prof dr CVETKO prvi

    14:18 // 30. 12. 2017.

    Ne idite bosi na operaciju ! Obujte čarape ... ako nemate - daće vam čarape i vene će biti u redu ! Obuvaju za desetku !

  • Anonimus

    12:27 // 31. 12. 2017.

    Klinicki centar ce izgleda pricekati neka druga vremena kad gradjani budu zdraviji i nije im potrebno lecenje. Ovako ide dobro sa onim kojima sad treba pruziti medicinskau pomoc jer se ne pruza, a kao bore se za svakog stanovnika. Mozda misle na pripadnike stranke?

    • MSam

      18:19 // 31. 12. 2017.

      Da li si svestan kad tvrdiš da Klinički centar NE PRUŽA medicinsku pomoć onima kojima treba? Ili ne misliš ništa, voliš samo sebe i veruješ da voliš bližnje a mrziš sve ostalo što je različito ili bolje od tebe? Ali lakše bi ti bilo da se obratiš, KC i takvima pruža pomoć!!

  • Jasar

    21:16 // 4. 1. 2018.

    A posto je otvoren kc nis zasto je parking pod kljuc itd...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: