Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:43, 22. 9. 2017.

Prvi Dečiji urgentni centar biće napravljen u Nišu do kraja godine

Klinički centar stari deo Gradi se na mestu Klinike za neurologiju u starom delu Kliničkog centra; foto: JV/J. A.

U starom delu Kliničkog centra u Nišu, kako je najavio direktor Zoran Radovanović, do kraja ove godine biće napravljen prvi Dečiji urgentni centar u Srbiji. Na jednom mestu će mališani imati pedijatra i svu potrebnu dijagnostiku. Sledeće godine Niš možda dobije i Dečiju bolnicu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Kosta

    18:44 // 22. 9. 2017.

    Malo farbe, malo knaufa, malo ispod zemlje i naravno nalepnice UC kao i postojeći i biće PRVI.....a već bio najavljivan...aj da vidimo..Koliko lekara urgentne medicine treba da se zaposli u tom novom UC kako bi rešavali osnovne stvari i radili trijažu?

    • @Kosto

      21:55 // 22. 9. 2017.

      Alo "Kosto", čitaj tekst u članku! Pobrkao si lončiće...samo neki kritičari, mrzovoljci, malodušne ličnosti koje ne znaju šta će sami sa sobom pa kolko nešto da kažu...eto da misle da su nešto pametno rekli! Ove se radi o velikom podvigu za zdravstveni sistem o nečem što je najvažnije za Nis, za Srbiju, a to su deca! Zato ovde ironiji i licemerju nema mesta! Nek su nam deca živa i zdrava!

  • prof dr CVETKO prvi

    20:35 // 22. 9. 2017.

    Mogu li gradjani Niša ODMAH da dobiju odgovarajući medicinski tretman ili treba da čekaju još 35-40 godina ... dok se iškoluju kadrovi i dok ne izumremo k'o dinosaurusi ???????

  • Петар

    23:03 // 22. 9. 2017.

    требао би....могао би....вероватно ће....можда ће.....очекује се....и на крају....цврц!

  • perapenzioner

    00:15 // 24. 9. 2017.

    Super, profesore. I danas u KC nema dovoljno lekara. Sa otvaranjem UC i bolnice za pedijatriju bice jos veci problem. Postoje klinike a nema dovoljno lekara. Trazite jos sada saglasnost za prijem bar 50 lekara, rasporedite specijaliste koje imate, ...
    Izgleda da nikada niste igrali sah, igrate potez koji svi vec vide ili potez za koji su vam rekli da je dobar. Igrajte bar 2 poteza unapred.

    • @Pero ajmo ISTINI U OCI - ŠAH - MAT

      22:10 // 24. 9. 2017.

      Prof. dr Zoran Radovanovic je NAJBOLJI DIREKTOR KC NIŠ od kada ova ustanova postoji!Ako je neko najviše od svih predhodnih DIREKTORA KC Niš uradio najviše za isti,to je upravo i jedino uradio i radi Prof. dr Zoran Radovanović čime je MATIRAO SVE predtodnike,protivnike i njima sličnim!Tako da bilo kakvoj ironiji i licemerstvu stvarno nema mesta!Vi ste penzioner pa imate vremena da igrate šah!

  • Miloš

    11:42 // 25. 9. 2017.

    Gospodo,
    najpre uredite zdravstvo Niša da da se zna ju nadležnosti ko šta radi i na kom nivou,Niš još nema sekundarnu zdravstvenu zaštitutzv Opšru bolnicu pa onda avioni ,kamioni klinike i vrhunske ustanove bez kvalitetnog kadra

  • Preduzetnik

    11:12 // 13. 10. 2017.

    ljudi..da li ste se nekad suočili sa nehumanošću, neprofesionalnošću i nezainteresovanošću bolničkog osoblja niškog kliničkog centra? Da li ste ikada stojali satima (nema mesta ni za stajanje) čekajući pregled u njihovim ambulantama (plastična, urologija, neurologija, ortopedija...??? Na šta ovo liči? Zašto građani nemaju kontrolu nad ovom institucijom i srpskim zdravstvom uopšte?? To se otelo kon

  • Aleksandar

    01:20 // 23. 9. 2017.

    Lepo je da se napravi deciji urgentni. Ali neprakticno gde je neurologija. Tu se nalazi hidro blok rehabilitacije gde dolazi veliki broj odraslih pacijenata, a to ne treba mesati bolesne odrasle i decu

    • Red

      13:13 // 23. 9. 2017.

      Nije samo hidro,to je na prizemlju,a na prvom spratu je cela rehabilitacija,to treba iseliti odatle,uvek neke infekcije.mesaju babe i zabe,

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: