Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:31, 15. 9. 2018.

"Prvi čovek Niša obavezan da informiše građane ako mu je bezbednost ugrožena"

Raša Nedeljkov Vlast ne gradi poverenje kod građana, već hoće da upravlja njima kao robotima; Foto: JV

Osvrćući se na nedavni incident u koji je uključen gradonačelnik Niša Darko Bulatović prilikom posete Kosovu, kada je tamo bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov smatra da je prvi čovek grada dužan da obavesti građane ako mu je bezbednost ugrožena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pele Iz buket igraci

    17:30 // 15. 9. 2018.

    Epa sad je lopta na sred centar nema vise vrdanje.

  • Taj Pele

    18:15 // 15. 9. 2018.

    Nemojte Pelea iz Berbatovo predomislio sam se.

  • lecka ozbiljnije

    18:30 // 15. 9. 2018.

    Koliko god vi pokusavali da budete ozbiljni u ovoj cirkuzantskoj zemlji raznim animacijama glupog naroda od ranog jutra moze trenutno da se zakljuci da nam je i predsednik incidentna licnost,zasto bi gradonacelnik bio drugaciji. U normalnim zemljama pada vlada i raspisuju se izbori.

  • Troja

    18:59 // 15. 9. 2018.

    Meni ovo nije smesno ja samo ridam od smeha gledajuci vas. Mogerinijeva,Kocijanciceva,Bulatovici, Besici,Brnabici,Vucici,Fabricijevi. Svaka cast gospodine Tramp i hvala na dopustenju i vise nego dovoljno.

  • Mara

    21:08 // 15. 9. 2018.

    Svasta

  • problem je

    07:02 // 16. 9. 2018.

    u radno sposobnim građanima koji čekaju državni posao ili socijalu. Sugrađane menjati ne možemo, ali naša dece, pošto smo mi propustili priliku, mogu državu. Nema razloga da bilo ko ko ima znanje izdvaja više od plate, u odnosu na radnike uređenih država, za izdržavanje javne uprave, javnih preduzeća i javnog sektora i nema nikakve povratne informacije o radu tih belih medveda i utrošku svog novca

  • Nista

    07:55 // 16. 9. 2018.

    Nek informise on o naftnim busotinama i rudnim bogatstvima zbog kojih je isao na Kosovo a mi nislije "izginusmo" u sred Nisa i kad bi se svaki gradjanin obratio policiji sta bi bilo.

  • milka

    11:34 // 17. 9. 2018.

    To je isto ko kad ona Slavica Đukić iz SPS išla na miting sns u Vranje državnim kolima ..pa se slupali u povratku u Grdelicku klisuru....skup auto uništen i plus vozac preticao i izivljavali se da što pre stignu u bg. . I jel neko odgovarao za to?...jel ona kažnjena nešto ? Ili neko iznad ko je odobrio to vozilo za privatne potrebe možda smenjen sa dužnosti?....NE.....a to svakodnevno rade ...

  • Anonimus

    17:20 // 17. 9. 2018.

    Neko lepo napisa, Tramp smeni deset svojih coveka za deset dana koliko Vlada Srbije ne smeni za 10 godina. Verovatno spram velicine zemlje i duha srpskog zalostivnog naroda, ali prema drugom i jacem.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: