Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:33, 10. 9. 2011.

| Društvo

Psi lutalice rastrgli ovce

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
Psi lutalice

Po drugi put u poslednjih mesec dana psi lutalice su napravili pokolj u toru sa ovcama čiji je vlasnik Miroljub Đokić iz predgradja Polom kod Vladičinog Hana. 

Psi su rastrgli 7 ovaca, čime su vlasniku stada pričinili štetu od najmanje 2.000 evra.

- Čopor od 15-20 gladnih i razjarenih pasa lutalica u sred bela dana upao je u moj tor. Sve se desilo za nekoliko sekundi. Dokopali su se ovaca i bukvalno ih rastrgli, a u toru ostavili pustoš – priča Đokić.

On dodaje da se slična situacija dogodila pre mesec dana kada su psi lutalice rastrgle takođe 7 njegovih ovaca. Nakon prvog slučaja ovaj čovek se obratio Opštini i rekao šta mu se dogodilo, obavestio je i veterinarsku inspekciju i policiju, ali se sve završilo na pisanju zapisnika, a niko ne pominje nadoknadu štete.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Sale

    09:31 // 12. 9. 2011.

    U strogom centru Leskovca živi čopor od 20ak psa. Ima ih svakakvih, malih, velikih, ogromnih, ali karakteristika svih je da obožavaju da se dave i jure točkove. Trenutno je tako, a šta će biti kad zahladi i kad padne sneg, nesmem ni da pomislim. Svako ko malo poznaje pse zna da u hladnijim danima oni postaju krvoločniji, jer je hrane sve manje... P.S. Text je namerno ovako napisan, pa ko razume shvatiće.

  • V

    00:36 // 12. 9. 2011.

    Da je iz svake kuce izneo nest hrane i dao po nesto tim psima oni se ne bi ponasali tako, ovako zgladlei napali su i rastrgli da bi opstali, ali sta znaju primitivci iz tog kraja, verovatno u njihovim glavama jos kameno doba nije doslo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: