Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:57, 7. 12. 2020.

Pulmolog Žujović: Za Krizni štab izabrani stručnjaci izvađeni iz nekih fioka, za koje se znalo da će slušati

Kvaka 23 foto: print screen/Youtube

Ni nove mere, ni nova bolnica, neće zaustaviti epidemiju, jer mere kasne nekoliko meseci, a epidemije se ne zaustavljaju na intenzivnoj nezi, izjavio je u intervjuu FoNetu pulmolog dr Dejan Žujović. Kaže i da su za Krizni štab koji upravlja epidemijskom situacijom birani poslušnici i tvrdi da je jedan od članova štaba “klimanjem glavom” obezbedio funkciju ćerci.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Nikola

    11:28 // 7. 12. 2020.

    Apsolutno politicki intervju. Pricaj čoveče o struci a ne o Vučiću. Daj predloge a ne samo kritike. I sad ako je neko profesorko dete ne može da napreduje? Izvukli iz fioke, isto to moze i za vas da se kaze. Vidite u kom smeru ide ova rasprava... bez argumenata i kaljanje profesije politikom

    • Milan

      12:03 // 7. 12. 2020.

      Gde ti zivis i za koga botujes? Pa vucic odlucuje o svemu u ovoj zemlji. On ih postavlja, on im odredjuje sta ce da rade, sta da govore, ko ce da napreduje, koga ce u penziju da posalje. Jel si slep da je od pocetka ova korona vuciceva politicka igra, pocevsi od sina koj je za dan prelezao koronu i odma poceo da volontira pa do pobedili smo koronu pred izbore?

    • Snezana

      16:38 // 7. 12. 2020.

      Krizni štab nula, zdravstvo u kolapsu, zemlja u rasulu, Tiodorovic udomio cerku, istina boli. Sory.

    • Maxim

      19:12 // 7. 12. 2020.

      Još davne '70. i neke godine na medicini u Nišu su deca profesora imala prosek čisto 10,00 dok je prosek 8,00 na tehničkim fakultetima bio čist pijam! Student generacije na tehnici je jedva imao 8,50, pogledaj Oktobarske Univerzitetske nagrade. Tiodorović udomio ćerku i dobio novi džup, Kisićka ministarsko mesto i milionske poslove za brata a dr Kon(j) dobru sumu $! Gde ti živiš i za koga dadiš?

    • Maxim

      19:35 // 7. 12. 2020.

      Kako to sad ne o Vučiću a ni jedan od njegovih saradnika, počev od premijera Ante Brnabića preko Aleksandra Voolina pa do poslanika Marka Atlagića se ne sme za kvaku WC-a da uhvati dok ne izgovori čarobno ime Aleksandar Vučić?

  • Оскар Питагор

    13:46 // 7. 12. 2020.

    /1/У 30:12 се пита ".. којим то ЛОГАРИТМОМ се дошло до.."
    Надмени, врати се у средњу школу. И моји некада најслабији ђаци (1 и 2 из мат.) не мешају логаритме и алгоритме
    /2/Како си уопште примљен да радиш у здравству? Знам одлично алгоритме од времена 70-тих па до данас.Или, по којим алгоритмима си постао диша?
    /3/Може и о лечењу и успешном излечењу инфект.болести, па и Covid-a, мимо упута СЗО.

    • Čudesni dribling

      16:06 // 7. 12. 2020.

      Kritika i te kako jeste na mestu, ali, Oskare, budi fleksibilniji, gledaj malo i semantiku (sadržaj). Kakvi nepismeni su i na mnogo višim pozicijama, dobro smo i živi! Što bi Nišlije rekle, daj šta daš, nema birAnje!

    • Оскар Питагор # Čudesni dribling:

      21:06 // 7. 12. 2020.

      Браво!Идемо на семантику.
      1-Пре 2 год. на овом Порталу сам предложио да се око 500 проф др са Медицине одрекне 1 од 2 плате које примају.Тим парама могло би да се плати и запосли 500 "нових" др у Нишу.Ни најбогатије државе не дају 2 плате једном човеку.
      2- ЈуТјуб: "Д-р Ричард Ченг за третманот на КОВИД 19 со витамин Ц"
      3-Квалитет лекара: Број Патената, метода и лова од њих.Радови-шминка уз титу

  • Dina

    08:04 // 8. 12. 2020.

    Dr.Danica je odlicna u svom poslu veoma posvecena u svojoj struci pacijentu
    Trazena zbog toga ja iz licnog iskustva ovo tvrdim,pa ako je negde izabrana je sa Zaslugom i treba nam Novi ljudi i nova pravila u zdravstvu

  • Tehničar

    13:00 // 7. 12. 2020.

    Kandiduj se doktore,pa da "podignemo" zdravstvo i vratimo istinu na velika vrata!

  • Maxim

    19:02 // 7. 12. 2020.

    Slobodno imenujte tog člana kriznog štaba. Ćerka Tiodorovića je dobila direktorsko mesto u KC Niš, on novi džip, vidi se s'prozora moje kuće, Kisićka ministarsko mesto i milionske poslove za brata a dr Kon(j) dobru sumu $! Sve sama gospoda!

  • Smuk

    12:37 // 7. 12. 2020.

    TiJodorovića vratiti na Med. fakultet i po mogućstvu postaviti za "doživotnog dekana" a u isto vreme i za "predsednika" komisije za nabavku vakcine protiv svih mogućih epidemija, pandemija itd, itt , etc, etc... Kada će dati "sve za sebe" ako ne sada ????
    Haaaaaa...

  • Tika

    12:07 // 7. 12. 2020.

    I 100 puta ako treba da se testira. Svaki dan. Bez Velikog vođe bili bi obezglavljeni, slabi. Naš Anče bi se pogubilo, a mračne sile bi zagospodarile

  • Kolega

    10:15 // 7. 12. 2020.

    Svaki komentar na intervju Dr Zujovica je suvisan! Uzasno boli izrecena istina!Realno, u Srbiji nasa deca prezivljavaju dok ne pobegnu iz Srbije a njihova deca uzivaju! Razmisljam o tome, koliko moras da budes los covek, da bi ti sve ovo bilo dobro!

  • struka je takva kakva jeste, obrazovana u ex YU, zaglavljena u prošlosti

    11:01 // 7. 12. 2020.

    Problem je u nama. Šta treba da se dogodi da naši građani shvate kada moraju nositi masku i zbog čega nije vreme za opijanje, ludovanje, unošenje u lični prostor sagovornika, grljenje!? Svako od nas ima minimum jednog komšiju, prijatelja, rođaka preminulog od Korone. Šta treba da se neogovorni probude i prekinu sa bahaćenjem!? "Jednom se živi", ali nemaš pravo da ugrožavaš ljude oko sebe.

  • Maja

    10:54 // 7. 12. 2020.

    A sta je tu novo? U drzavnim sluzbama prosperiraju poslusnici. Ne oni koji nesto znaju i umeju.

    • Maxim

      19:22 // 7. 12. 2020.

      Samo tako i nikako drugačije! Zato se smenom vlasti i menjaju rukovodioci u državnim službama kao što je policija, carina, poreska uprava...

  • Čudesni dribling

    11:11 // 7. 12. 2020.

    Potpis za to što ovaj čovek izreče.

  • Stanivuković

    11:45 // 7. 12. 2020.

    “Tražim poslušnike, nekog ko će da savije glavu, ko će da klimne šta god da se desi.” Cela Srbija liči na konja koji klima glavom ali jasla su sve praznija !!! Zdravstveni sistem mora da pruži svoju uslugu građanima. Svima! Bez razlike!
    Ako zdravstveni sistem pogrešno radi, onda treba menjati one koji upravljaju tim državnim sistemom !!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: