Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:57, 18. 7. 2021.

| Društvo

Punkt za vakcinaciju ispred Letnje pozornice tokom Studentskog festivala foklora

Autor:M. M. K.Izvor:Južne vesti
Festival folklora; Foto: Vanja Keser
Vakcinacija i tokom festivala; Foto: Vanja Keser

Kako bi što veći broj građana motivisali da se vakcinišu protiv korona virusa, tokom trajanja Međunarodnog studenstkog festivala folklora ispred Letnje pozornice u Nišu biće postavljen punk za vakcinaciju, kažu organizatori.

Tokom dva dana trajanja 14. Međunarodnog studentskog festivala folklora 19. i 20. jula punktovi za imunizaciju biće otvoreni od 19 do 21 sat.

U saradnji sa niškim Domom zdravlja želimo da motivišemo građane, pogotovo one mlade i studente da se vakcinišu. Vakcinacijom štitimo svoje zdravlje, zdravlje svojih najbližih, a to je i najbolji način da se uskoro vratimo normalnom životu koji smo vodili pre pandemije. Nadamo se da ćemo se uskoro na festivalima i koncertima okupljati mnogo slobodnije i bezbrižnije. Do tada - budimo odgovorni! - poručuju organizatori iz Studentskog kulturnog centra.

Dodaju da će na festivalu sve epidemiološke mere biti ispoštovane. Ulaz je besplatan, ali neće biti moguće ući bez karata koje zainteresovani građani mogu uzeti u prostorijama SKC-a ili na ulazu pred početak koncerta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vakcinisati odmah

    19:55 // 18. 7. 2021.

    Zbog cega se zdravstveni radnici ne vakcinisu ? nego raznose i zdravim pacijentima.Pod hitno sve vakcinisati u zdrabstvu, J.P.Kao i u svim opstinama,

    • Smuk

      22:02 // 18. 7. 2021.

      @Vakcinisati odmah :
      16.07.2021.god. g- din @Srdjan beše napisao najlucidniji komentar /uzgred - čestitam/, do dana današnjeg u "JV"-ma ali sumnjam da su ga svi "ostrašćeni" /sa obe strane/ primetili a glasi:
      "Pa neka se vakcinišu svi ostali, i onda ništa neće da im fali kada budu u kontaktu sa nevakcinisanim medicinskim osobljem".
      Predosećam "lavinu"... posle gradâ !

  • BATA

    17:59 // 18. 7. 2021.

    Ovo je ludnica.Kako ih nije sramota da maltretiraju zdrave ljude.Pa mi smo ljudska bića i znamo kada nam nešto fali i da li nas boli.Jadno zdravstvo.

  • Saooic

    14:50 // 18. 7. 2021.

    NIKAD PA NI TAD
    dole vakcine i nazadni ratnohuskacki rezim

    • daj jedan smisleni argument,

      17:28 // 18. 7. 2021.

      a da nije izglupavanje o sterilitetu ili čipovanju, zbog čega ne pristaješ da se vakcinišeš i time ugrožavaš one kojima zdravstveno stanje ne dozvoljava da se zaštite od bahatih i neodgovornih.
      Takvima kao što si ti, završe li ne bolničkom lečenju, treba naplatiti svaku sekundu provedenu na lečanju u 100% iznosu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: