Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:44, 26. 5. 2023.

| Društvo

Put Beograda krenuli i naprednjaci i simpatizeri SNS-a sa juga zemlje

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
autobus
Krenuli put Beograda; foto: Lj. F.

Simpatizeri Srpske napredne stranke, zaposleni u lokalnim samoupravama, javnim preduzećima i ustanovama sa juga zemlje u radno vreme krenuli su velikim brojem autobusa na beogradski miting vladajuće partije. Brojne redovne autobuske linije su zbog toga otkazane, a među autobusima je bilo čak i onih sa bugarskim tablicama.

Preko 50 autobusa krenulo je iz Jablaničkog okruga, a u najvećem gradu i sedištu okruga Leskovcu ovog puta putnici nisu sakupljani na samo jednom mestu, već su autobusi privatnih preduzeća Niš-ekspresa, Laste i drugih manjih prevoznika ukrcavali naprednjake na nekoliko lokacija u gradu. bus Autobusi i javnih preduzeća krenuli za Beograd; foto: Lj. F.

Veliki broj autobusa krenuo je i iz Vranja - oko 60, kao i iz ostalih mesta Pčinjskog okruga, odakle su redovne linije za Beograd smanjene, jer su autobusi Kavim Jedinstva zakupljeni za miting.

Autobusi puni simpatizera, ali i sa sendvičima i flašicama sokova i vode, krenuli su i iz Pirota i drugih mesta Pirotskog okruga, gde su, pored lokalnih prevoznika, putnike prevozili i autobusi sa bugarskim registracijama. Iz Pirota je krenulo nešto preko 20 autobusa i nekoliko mini-buseva, dok je manje autobusa krenulo iz Dimitrovgrada, Bele Palanke i Babušnice.

Pored autobusa, put prestonice na skup "Srbija nade" krenulo se i mini-busevima i privatnim automobilima, a među putnicima su i brojni predsednici opština, direktori u javnim preduzećima i školama, kao i zaposleni u javnom sektoru.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragana

    14:22 // 26. 5. 2023.

    Otišli plaćenici,odmah čist vazduh u gradu.

  • Pera

    13:16 // 26. 5. 2023.

    Ne treba ni da se vraćaju večeras! Neka ostanu gore u Bgd i nek jedu sendviče do kraja života!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: