Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:27, 26. 2. 2024.

| Društvo

Put ka Donjem Vlasu kao put "na kraj sveta", meštani traže novi asfalt

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
donje vlase 2
Rupe, bare, otvorene šahte; foto: Sonja Videnović

Meštani i svi koji se upute ka Donjem Vlasu moraju najpre da savladaju rupe, pukotine i bare, ali i da proveravaju točkove i vode računa da ne ostanu bez nekog dela vozila. Žitelji kažu da je put do tog sela kao put “na kraj sveta”.

donje vlase 1 foto: Sonja VidenovićInovativna metoda u vidu guranja rupa pod tepih, ali pravih rupa pod pravi tepih, privremeno je pomogla ljudima da lakše prolaze putem u Donjem Vlasu.

Međutim, nadležni i dalje ne preduzimaju ništa konkretno kada je reč o putu do tog sela. Radova nema, nema ni najava, a put iz dana u dan sve više propada.

Donje Vlase kao da je na kraju sveta, rupa do rupe, loš put i katastrofalno stanje. Svaki put proveramo točkove da nismo ostali bez nekog dela. Ovo je nepodnošljivo - kaže meštanka Sonja Videnović.

donje vlase 4 foto: Sonja VidenovićPored samog puta su i otvorene šahte, kao i parčići propalog asfalta, a posle svake padavine velike rupe napune se vodom i prolazak automobilom je još teži.

Kada će nadležni srediti put i da li je to uopšte u planu - iz niške Direkcije za izgradnju nisu odgovorili do objavljivanja teksta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mile

    19:26 // 26. 2. 2024.

    Namerno se zapostavlja infrastruktura u D Vlasu,i tako direktno favorizuju neke druge sredine kao idealna mesta za beg iz gradske vreve.

  • Naissus

    19:01 // 26. 2. 2024.

    Oni bre 100m ulice u centru grada ne mogu da srede godinu dana a očekujete da rade prigradske puteve .... Prikrpiće nešto na brzaka da ima ko da ih glasa, kao i uvek i da se ne provlače po novinama

  • Urbanista bez posla

    15:54 // 26. 2. 2024.

    Ma šta ćete dalje, pogledajte centar grada!?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: