Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:33, 29. 11. 2019.

| Društvo

"Putevi Srbije": Odlaže se naplata putarine oko Niša

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
putarina
Dok se ne izgrade sve; foto: V. M. R.

Iako je za dva dana trebalo da prorade 3 od 4 naplatne rampe oko Niša - to se neće desiti, saopštili su iz Puteva Srbije, a kažu da se ta odluka odlaže na inicijativu Nišlija i dok se ne izgrade sve naplatne rampe.

Za ogromne gužve prethodnih dana, a posebno juče kada je u jednom trenutku oko centra grada bio potpuni kolaps - građani su "okrivili" najavljen početak rada novih naplatnih stanica oko Niša i zatvoren izlaz kod Metejevačke petlje.

Samo dan je Nišlije delio od početka rada novih stanica, na kojima je trebalo da plaćaju putarinu umesto na "Naisu" i "Doljevcu", ali se, prema saopštenju Puteva Srbije, to ipak neće desiti.

JP Putevi Srbije obaveštava građane i privredu da se na inicijativu građana Niša najavljena naplata putarine u zatvorenom sistemu od 1. 12. 2019. u zoni grada Niša odlaže do daljnjeg, odnosno, do završetka izgradnje u potpunosti naplatnih stanica na isključenjima za Niš - navode u saopštenju.

Kada bi sve naplatne rampe trebalo da budu završene i počnu sa radom - nisu precizirali.

Podsetimo, iako je naplata putarine na novim stanicama Niš-sever, Niš-istok, Niš-Malča i Niš-jug trebalo da krene 1. novembra, to je odloženo za mesec dana kasnije, a sada i "do daljnjeg".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera

    19:42 // 3. 12. 2019.

    Lokaciju naplatnih rampi birao je neki kancelarijski moljac iz Beograda uz pomoć google maps. Nije našao za shodno ni da dodje do Niša.

  • Pera

    19:07 // 1. 12. 2019.

    Ha...jel ste culi...nece se naplacivati putarina od Beograda do Obrenovca?!!!
    U Bg moze sve a u Nis ne moze?!!!

  • ĐOKA

    12:29 // 30. 11. 2019.

    Planiram za Sv. Nikolu, putujem u Paraćin. Da li je dobra varijanta - Trošarina - Amerikanac - Belotinac - Batušinac - Sečanica i dalje uz Moravu. Da li tu neće doći do zagušenje? Molim za savet.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: