Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:14, 14. 2. 2020.

Putnici nezadovoljni zbog zastarelih i netačnih podataka o prevozu u Nišu, u Direkciji najavljuju novu aplikaciju

Градски превоз — информације Nišlija kaže da podaci nisu ažurirani i da nije tačan ceo red vožnje; foto: čitalac/Prijavi problem

U Nišu je već dve nedelje na snazi novi sistem javnog prevoza, ali neki putnici kažu da su već razočarani, najviše zbog zastarelih podataka na sajtu Direkcije za javni prevoz i zato što Google transit ne funkcioniše. Nadležni odgovaraju da se podaci ažuriraju i poručuju putnicima da budu strpljivi i da red vožnje prate samo na zvaničnom sajtu. Najavljuju i mobilnu aplikaciju preko koje će putnici moći da provere kada autobus stiže na željenu stanicu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Petar SNS

    20:26 // 14. 2. 2020.

    Ne mogu Nenad gusan i Bojzi da vode firmu. Prvi upropašćava drugi je neuk i sklon manipulacijama. Da li sam uvek objektivan? Jesam i pravedan. I "svoje" napadam kada nešto nije dobro ali uvek AV u srcu... Razgovaraću sa budućom gradonačelnicom Sotirovski o krupnim kadrovskim rezovima odmah nakon ili možda u oči izbora.. Dovešćemo mlade, neukaljane ljude...

    • Sale

      19:52 // 15. 2. 2020.

      Jeste pitace Sotirovsku ili Darka, bas ko ce da bude Direktor. Ne budi smesan, nasi se ne pitaju, nazalost, a narocito tv reporterku nece.

    • Vekosava

      23:46 // 15. 2. 2020.

      Dokle
      Sjaške Murta
      Uzjaše Kurta
      A Niš pun elektroprogramera
      Niš je grad znanja ....u Srbiji je najjači IT centar u Nišu....zašto uvoziti pamet kad ga rodile niške majke...

    • Medjurovac gradska kontrola

      12:10 // 16. 2. 2020.

      Petre,ocigledno nisi upoznat da Nenad I Bojzi najvise rade u nasoj firmi a I u stranku.Ne zaboravi da su imali ponude da predju u Beograd I to Nenad u ministarstvu spoljnih poslova a Bojzi u ministarstvu sporta I to kao drzavni sekretari ali su odbili I ostali u svom gradu.

  • Mara

    20:37 // 14. 2. 2020.

    sramota odma zameniti direktora dok je ruske godine nameštao sat u centru o redu vožnje svi polasci su bili tačni u minut.A sada nista ne valja .Sramota

  • xyz

    00:16 // 15. 2. 2020.

    U Knjazevackoj sam do sad video tri pokvarena Nisexpresova autobusa, cisto informacije radi..
    Ima li da voze dve nedelje?

    • Tata Mata

      00:05 // 16. 2. 2020.

      Pod hitno formirati gradsko saobracajno kad ima za subvencije nekih privatnih hotela, za Notrdam, za BiH i itd. itd. ima i za GSP za pocetak moze autobusi i na lizing.

  • Ouzo

    06:27 // 15. 2. 2020.

    Izborna je godina,pa apartcici iz sns preduzeca "direkcija za prevoz" (svi zaposleni imaju sns knjizice) imaju druga posla,priprema za kampanju i botovanje !To leglo nerada i partijskog zaposljavanja treba ukinuti, jer se ne bave prevozom!

  • Sta radite bre ovo!?

    12:24 // 15. 2. 2020.

    Nislije su ostale bez reci u celoj prici jos je gore to sto su ugovori za prevoz oroceni na sedam godina glasao sam za Naprednjaka nepada mi napamet da sada glasam za njih ovo sto su za osam godina napravili bahatim ponasanjem nisam mogao ni u najgorem snu da pomislim zaposlila muza u distribuciju decu kao sluzbenike cak i zeta a neki tamo je u komentarima predlaze za gradonacelnicu sramota bre!

    • Tender mender

      13:40 // 15. 2. 2020.

      Bave se ljudi aplikacijama i video nadzorom u busevima a autobusi stari prljavi tapaciri na sedistima stari nisu menjani godinama a oni misle da ce opet dobiti vlast u Nisu nema nista od toga opasno su zeznuli situaciju jer su nagradili nestrucne i lose ljude koji nemaju milosti prema nikome ispasce Zuti male bebe za ove sada.

  • Naissus

    18:58 // 15. 2. 2020.

    SNS je stranka koja ima najveci broj nesposobnih kadrova, ljude koji ni za sta nisu sposobni osim da primaju platu. Kod njih je svakog cuda tri sata dosta, dok se snimanje ne zavrsi i dok se kamere ne pogase. Oni i nisu politicka stranka vec gomila pajaca u svilenim odelima, maskote pozorisnog komada

    • Palilulac

      17:13 // 19. 2. 2020.

      Gomila diletanata i šarlatana, kakvi su mi smo jos i dobro živi.

  • Alo centrala SNSa clanstvo SNSa na vezi

    20:57 // 15. 2. 2020.

    Petre SNS, Sa kim bre ko da razgovara sa nekim ko je u jednom danu zaposlio muza u distribucuju cerku u klinicki centar a zeta u apoteku dok mi 7 godina cekamo na resenja za posao.Kadrovi SNSa na rukovodecim mestima Ako se ne opametite PRICACE građani 26 aprila ali bice kasno.

  • Znalac univerzalac

    23:59 // 15. 2. 2020.

    Kod nas ne moze nista da se uradi kako treba i na vreme smao fuseraj, tako autoput od Nisa do Preseva pusten u rad jos u Maju, a naplatne rampe zavrsene posle 10 meseci, dakle propustena turisticka sezona i na desetine miliona evra, pusto neznanje.

  • miki

    17:18 // 16. 2. 2020.

    Nije notmalno da se promeni sistem prevoza a da se ne azuriraju podaci unapred, i na sajtu i na guglu i svuda. Sve to moze, ko se potrudi i planira kako treba.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: