Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:03, 22. 9. 2015.

| Društvo

Putnike iz Niške Banje vozio sa slomljenim staklom

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
staklo bus
Sem srče, dodatni problem je bio hladni vazduh; foto: S. A.

Svi koji su juče oko 15 sati autobusom “Niš-ekspresa” na liniji 1 iz Niške Banje krenuli prema gradu, imali su prirodnu klimu i dodatnu brigu, jer je jedan prozor na autobusu bio slomljen, a srča je bila na pojedinim sedištima.

Putnici su se vozili u prednjem delu autobusa, jer je polomljen prozor bio u zadnjem delu autobusa.

Nesvakidašnji prizor iznenadio je putnike koji su krenuli ka Nišu, pa su zato izvadili telefone i slikali prozor kroz koji je ulazio hladan vazduh, a kako kažu, delimično se sa njega odvajala i srča.

Takav je došao i krenuo iz Banje. Normalno naplaćuju karte, a tek po neki komad stakla uleti unutra. Kondukter na sve to kaže "ništa strašno" - piše jedan od putnika.

U “Niš-ekspresu” kažu da se ne zna kako je staklo polomljeno, ali da je zamenjeno čim je tura putnika koja je preuzeta u Niškoj Banji odvezena do krajnje stanice u Minovom naselju.

Vozilo je nakon toga isključeno sa linije i zamenjeno drugim. Do oštećenja stakla je najverovatnije došlo u toku vožnje kao posledica jačeg fizičkog udara ili od strane putnika ili udarcem spolja (odbijanjem manjeg kamena o staklo). Najvažnije je da niko od putnika nije povređen - pišu iz “Niš-ekspresa”.

Autobus koji je juče oštećen je danas, kako kažu u ovom preduzeću, već popravljen i pušten u redovan saobraćaj.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikola

    22:16 // 22. 9. 2015.

    Auuuu,kakva srahota.Kako li su samo putnici preziveli tu voznju...

  • Pera Peric

    21:49 // 22. 9. 2015.

    Ови из "Ниш Експреса" редовно "необавештени". Шта год да се деси, они "не знају"! Поломљена стакла, без грејања зими, аутобуси као да су старији од доласка Турака на Балкан.... типично за "Ниш Експрес"! А они и даље "нису обавештени".

  • cobi

    17:37 // 22. 9. 2015.

    Bahatost Nis ekspresa je odavno poznata,ali i opravdana.Mogu da rade sta i kad hoce.Dobro su oni podmazali gusku i ostale alave azdahe. A vi gradjani placajte i ispastajte,naravno i cutite,jer zaboga to je lokal patriotsko AD u vecinskom Miskovom vlasnistvu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: