Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 3. 2. 2015.

RFZO: Pokušaćemo da Stefanu odobrimo lečenje

Terapija Stefanu lečenje neophodno (foto: flickr.com, Roger Mommaerts, CC)

Nakon što je na odluku RFZO da povređenom Stefanu Stankoviću iz Niša ne odobri banjsko lečenje žalbom reagovao narodni poslanik, iz Fonda saopštavaju da će "preduzeti sve da lečenje obezbede", ali i da osiguranici ne treba da komisije "pritiskaju preko medija".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ništa bez pritiska

    17:37 // 3. 2. 2015.

    Sa jedne strane Institut NB, sa druge truckanje do Specijalne bolnice. Zbog čega nakon operacije kičme RFZO upućuje pacijente u Ribarsku banju, a ne u Zelengoru?

  • andjelina

    20:04 // 3. 2. 2015.

    još jedan dokaz partijske neuređene države,pa će direktorka saradnjom sa medijima i majkom odobriti banju stefanu,ali drugima neće dok i oni ne napišu tekst u novinama.e,državo stidi se ko te vodi!

  • perko

    20:25 // 3. 2. 2015.

    Taj RFZO i njihove komisije...Teška birokratija koja nema veze sa praksom i ozbiljnim problemima. Nažlost drže se krutih, nereformisanih pravilnika i štete mnogim teškim pacijentima.Šifra=pacijent.

  • Jovan

    20:58 // 3. 2. 2015.

    Poenta je da trrba promeniti taj pravilnik i da vazeca bude otousna lista sa klinike za rehabilitaciji kc nis i tacka.

  • rud gulit

    22:50 // 3. 2. 2015.

    pa kako će pokušati da odobre jadnom momku kad po zakonu nema pravo???znači čim se digne frka onda može-e pa penzioneri navalite u fond da tražite banje,u protivnom pravac novine i televizije!

  • jabuke i vino

    23:03 // 3. 2. 2015.

    Ima li u tom RFZO-u pismenih ljudi, pošto očigledno stručnih nema? Čitam saopštenje za javnost i ne mogu da verujem da ga je napisao pismen čovek. To treba ukinuti, šta će nam taj teret.

  • Ivan

    00:12 // 4. 2. 2015.

    Sto lepo vi iz RFZO-a ne kazete da decko nema vezu ili nema para da vas podmiti. Da nije otisao u sve zive novinske kuce ne bi ni pomislili da ga primite. Puna Banja i Radon pacijenata sa vezom.

  • petar

    06:43 // 4. 2. 2015.

    to su trebali odmah da urade a ne sada kada ih cela Srbija blati i na osnovu kojeg pravilnika sada odobravaju znaci da sve moze i dokaz da u tom fondu ne rade ljudi vec ......

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: