Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:10, 23. 5. 2012.

Račun prokupačke bolnice u blokadi

490x370_prokuplje-bolnica1

Račun na kojem se uplaćuju namenska sredstva prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" je u blokadi zbog sudskih presuda u korist lekara bolnice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Gordana Gajić

    17:06 // 23. 5. 2012.

    Ginekolozima iz Prokuplja je malo afera po sudovima zbog toga što su ipropastili na desetine žena, sad još i tuže da im se plati što su "kao" radili prekovremeno. Gospodo lekari, kako Vas nije sramota? Ovo se prvenstveno odnosi na načelnika ginekologije dr Nenada Radmanovića. Vi ste bruka za beli mantil. Da li ćete se uopšte osećati odgovorno ako pacijenti zbog vas ne budu imali lekove? Važno da ste već sebi za pare koje ste uzeli preko ove sramne tužbe kupili auto. Da li vam je savest mirna?

  • Miki

    22:20 // 23. 5. 2012.

    Ovo bi trebalo da sve lepo da plati direktor koji je na funkciji bio 2007. godine a to je dr Slavica Krdžić. Gde je tu njena odgovornost. Što to niste napisali?

    • Nišlija

      13:32 // 24. 5. 2012.

      Kao znak zahvalnosti bivšem direktoru dr Slavici Krdžić što im je napravila dug od 10 miliona dinara, sadašnje rukovodstvo bolnice na upravo završenom konkursu za lekare primilo je u radni odnos na neodređeno vreme njenu ćerku.

  • Milojko

    23:34 // 23. 5. 2012.

    dali cete i to da isplatite iz svojih sredstava? ili su svoja sredstva ustvari pokradene pare od lekara? a kada ce i koliko lekari da plate sto su neljubazni, drski, podmitljivi, arogantni i neobzirni, a za umrle porodilje, i stradalu decu na porodjajima, i za postoperativne infekcije ko ce bre to da plati a sve se desava tu dok vi "dezurate" ?

  • Sija

    02:14 // 24. 5. 2012.

    A šta su oni radili za vreme tih dežustava-
    Ja znam da vecina (osim po neki pojednci) orgijaju cele noci-i baš ih briga za posao

  • Ako most ne,cuprija da

    06:49 // 24. 5. 2012.

    Postavlja se najlogicnije moguce pitanje za direktora Dinica:Zasto si prihvatio funkciju kada si znao za stanje stvari?Uvek ces reci da si to nasledio od prethodnika cime ces abolirati unapred sebe za sve sto budes uradio kao sto je i on cinio.I tako u krug.Identicna situacija je i u Domu zdravlja Leskovac kada su dugovanja prema stomatologiji u pitanju a koja su u ovom momentu cetiri punih zaostalih plata preko vec napisanih sudskih presuda u iznosu od oko 100 miliona dinara.Po toj logici to dugovanje je aktuelna direktorka nasledila od pokojnog dede.

    • Mima

      21:53 // 24. 5. 2012.

      Da li ti je poznata činjenica da su ovi lekari sudu prikazali paralelne a ne prave radne liste za prekovremeni rad? Otkud je Dinić znao da će sada posle toliko godina sud da presudi na osnovu lažnih papira? Sa kim radi ovaj direktor je i mogu reći nanormalniji.

    • Mile lajpur

      11:46 // 25. 5. 2012.

      Primio Krdzickinu ceru,pa jos i mladu perspektivnu doktorku koja je studirala medicinu celih 17godina,naravno ona je bila odbornik URS na lokalnim izborima....
      DOBRO NAM JE LEPO NAM JE TAKO SMO ZASLUZILI

    • mile lajpur

      19:15 // 27. 5. 2012.

      A da zaboravih da spomenem familiju Pantovic koja se skoro cela uhlebila u bolnici,pardon potparolka je uspela da zaposli i batu i mamu i sestru od tetke,tako da bolnica postade porodicno preduzece....

  • Stanko

    19:14 // 26. 5. 2012.

    Meni ne smeta što je posao dobila ćerka Slavice Krdžić. Kakve veze dete ima sa tim i zašto bi ispaštalo tamo zbog nečijih gluposti. neka joj je srećno!

    • mile lajpur

      20:31 // 26. 5. 2012.

      Stanko kada budes cekao na posao 5-6 godina pa umesto tebe prime nekog drugog ko je pre 12 meseci zavrsio fakultet,onda ces da vidis da li ti je sve jedno i uz to ima manju prosecnu ocenu tokom studiranja ;-)

  • Stanko

    07:48 // 28. 5. 2012.

    Upravo zbog toga i pišem, jer znam da ćerka Slavice Krdžić čeka skoro 6 odina. Radila je u Domu zdravlja, volontirala kao i ostali lekari, a za ocene studiranja stvarno ne mogu ništa da kažem,jer ne znam. U svakom slučaju, ne mogu da budm ogorčen što je još jedna osoba dobila posao. Daj bože da se stalno zapošljavaju mladi.

    • Mile lajpur

      21:32 // 28. 5. 2012.

      Stanko nisi u pravu devojce je zavrsilo fakultet kad i ja tako da mi ne pricaj koliko dugo ceka na posao znaci po tvome ona je diplomirala 2006.Pre nego napises nesto proveri i nikada nije volontirala za tvoju informaciju ;-)

    • Nišlija

      15:12 // 31. 5. 2012.

      Kako može neko da čeka posao šest godina nakon završenog medicinskog fakulteta, ako je rođena 1983. godine kao što je slučaj sa ćerkom dr Slavice Krdžić. Doktor medicine koji dobije stalni posao u zemlji Srbije u 29. godini je jako srećan osoba, odnosno osoba sa jako dobrim vezama.

      Stanko, računica ti nije tačna.

  • Sija

    12:46 // 29. 5. 2012.

    Muka mi je vise od tih rodbinskih i stranačkih zapošljavanja- zato smo i ovde gde jesmo na samom rubu provalije-
    Zdravstvo je na zadnjem mestu u evropi-sve je pokradeno-osoblje drsjo i bezobrazno a mogu da kažem i nestručno.Javašluk jednom rečju

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: