Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:00, 20. 10. 2015.

| Društvo

Radan Ilić: Imam mnogo posla, ali sve stižem

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti

I pored toga što je pomoćnik gradonačelnika Niša, pomoćnik direktora Kliničkog centra, profesor na fakultetu a odnedavno i predsednik Fudbalskog kluba Radnički, Radan Ilić tvrdi da sve poslove stiže da završi na vreme.

Dok gradonačelnik Niša Zoran Perišić tvrdi da zbog svojih ogromnih obaveza spava samo po 4 sata dnevno, Ilić je u intervjuu "15 minuta" rekao da on taj problem nema.

Ja lepo spavam, bez problema apsolutno. Zavisi od dana, od toga koliko sam umoran, zavisi kakve sam obaveze imao. Pokušavam da maksimalno isplaniram svoje vreme - kaže Ilić.

Ilić je dodao da on u Kliničkom centru radi sa 50 % radnog vremena, da na fakultetu nema previše obaveza, a da i kao pomoćnik gradonačelnika nema puno radno vreme.

Odgovarajući na pitanje novinara da li se učlanio u SNS Ilić je odgovorio da nije, ali da podržava tu stranku.


"Evropa je rešenje za Radnički"

I pored toga što su, kako sam kaže, dugovanja Fudbalskog kluba Radnički prešla cifru od 1,5 miliona evra, Ilić koji je pre 10 dana postao predsednik kluba, kaže da "Real sa Nišave" može da se izbori sa problemom - samo na jedan način.

Možemo ako napravimo rezultat i izađemo u Evropu. Ja sam bio juče u Jagodini i posmatrao utakmicu Jagodina-Radnik iz Surdulice, razgovarao sam sa potpredsednikom Upravnog odbora Borca iz Čačka. Oni su 2008. igrali Evropu i oni su samo za jedan TV prenos dobili 400.000 evra - kaže Ilić.

Komentarišući informacije da je navodno švajcarski investicioni fond zainteresovan za kupovinu Radničkog, Ilić je potvrdio da "inicijativa postoji", ali izrazio sumnju da to može da se desi.

Kome Radnički najviše duguje, gde su najveći problemi i kakvi su još planovi kluba možete pogledati u intervjuu "15 minuta".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dax max

    17:56 // 21. 10. 2015.

    Ovi su svi sami supermenovi 16 posla obavljaju na 4 mesta je u isto vreme...a hiljade i hiljade ljudi skolovanih na birou.. a oni svi po 4 posla i 4 plate

  • bojan

    14:48 // 21. 10. 2015.

    Ovaj čovek je neuništiv ...

  • Petar Hristov

    11:41 // 21. 10. 2015.

    Gde ces igrati Evropu?
    Ubrzajte stadion......

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: