Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:36, 7. 12. 2016.

| Društvo

Radijatori hladni, u niškoj Toplani kažu da ima grejanja

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
radijator
Radijatori u Nišu hladni, u Toplani kažu ima grejanja; foto: JV, arhiva

Iako se Nišlije žale da su radijatori hladni u centru grada, na Bulevaru Zorana Đinđića i Bulevaru Nemanjića, direktor Toplane Zoran Stojanović kaže da je bilo havarije na kotlovima, ali da grejanje funkcioniše normalno.

Pojedine Nišlije koje su zvale redakciju Južnih vesti, kažu da čitavog dana grejanje ne funkcioniše “kako bi trebalo” i da je sada potpuno obustavljeno.

Jutros su bili mlaki radijatori, a sada potpuno hladni - kaže jedan građanin sa Bulevara Nemanjića.

Direktor Zoran Stojanović kaže da je danas došlo do velikog kvara na cevovodu u Ulici Vojvode Mišića, čija je popravka trajala duže od 3 sata. Posle popravke je, prema njegovoj tvrdnji, grejanje ponovo uključeno.

Imali smo veliku havariju u Ulici Vojvode Mišića, kod nekadađšnje kafane “Joca i Nena”. Kotlovi su bili ugašeni u toplani “Krivi vir”. Izvršena je sanacija, posle koje je sve vraćeno u sistem. Sada svi imaju grejanje - rekao je Stojanović.

Direktor Toplane kaže da ne zna zbog čega pojedine Nišlije nemaju grejanje, ali veruje da će radijatori u hladnom decembarskom danu svima ponovo da se ugreju.

Podsetimo, nedavno je u Nišu poskupelo grejanje, a građani koji se javljaju redakciji upravo na to i imaju primedbe, jer kako kažu, redovno plaćaju velike račune, a sobe su im hladne.

Zbog toga su Nišlije ranije protestvovale, tražeći jeftinije cene od Toplane.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Pilot

    08:56 // 8. 12. 2016.

    Sramota, imam dva stana na različitim lokacijama, oba u 6 sati ledena a preko dana mlaka. Plaćam 18 hiljada mesečno, koliko neko primi platu. Ima li odgovornosti ili ste je izgoreli u kotlu.

  • superhik

    08:35 // 8. 12. 2016.

    ma ako kazu da ima onda ima...juce u duvanistu nije bilo ali kao da je bilo jer oni tako tvrde

  • Nikola Pešić

    08:03 // 8. 12. 2016.

    iskreno ljudi bezobrazno, računi su ogromni na inverter klimu da se grejem ili na TA peć bilo bi mi jeftinije i bolje. Preko 18 stepeni nikad nema u stanu preko dana isključuju grejanje u sred grejne sezone. Dao bog čim prodje zima isključujem se sa toplane a boga mi i još moji prijatelja ako nastave da ovako loše greju. Ako plaćam ogroman račun hoću i da mi pošteno bude toplo a ne mlako i hladno.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: