Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:05, 14. 10. 2020.

| Društvo

Radionica o veštinama roditeljstva u Oficirskom domu

Autor:S. J. Izvor:Južne vesti
Radionica o veštinama roditeljstva u Oficirskom domu
Jedna od prethodnih radionica EU info kutka bila je o asertivnosti kao zdravom načinu komunikacije; foto: FB strana EU info kutka

Kako da roditelji zadobiju poverenje deteta, uspešno komuniciraju sa tinejdžerom, pravilno rasporede nagrade i kazne – neka su od pitanja na koja će učesnici radionice o veštinama roditeljstva, 15. oktobra od 17 sati u Oficirskom domu u Nišu, čuti odgovore.

Organizatori ovog događaja iz EU info kutka kažu da će biti reči i o kvalitetnom provođenju zajedničkog vremena sa decom, razlici između ingerencija škole i roditelja i tome kako da dete poštuje roditelje, a da se pritom ne plaši.

Mladi ljudi, deca i tinejdžeri često se nalaze u situaciji da eksperimentišu sa cigaretama, alkoholom, pa i drogama. Kako roditelji da reaguju u situaciji kada se jave određeni izazovi, kako da razgovaraju sa svojom decom i ispravno postupe? O ovim i drugim važnim temama, o korisnim veštinama roditeljstva razgovaramo na novoj radionici – najavljuju organizatori.

Radionicu će voditi bihejvioralno–kognitivni psihoterapeut Ivana Vračkić i specijalista socijalne medicine Čedomir Šagrić.

Pitanja ima zaista mnogo, ali dobre roditeljske veštine se stiču vremenom, potrebno je da se stalno usavršavamo i interesujemo. Na našoj radionici imaćete mogućnost da postavljate pitanja, zajedno sa drugim roditeljima razrešite sve svoje dileme i steknete dodatne veštine koje će vam omogućiti da roditeljstvo za vas bude zadovoljstvo, a vaše dete srećno i uspešno - poručuju predavači.

Učešće je besplatno i otvoreno za sve roditelja bez obzira na uzrast njihovog deteta, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodna prijava popunjavanjem formulara najkasnije do 15. oktobra u 10 sati.

Organizatori ističu da će tokom radionice biti poštovane sve propisane mere i preporuke nadležnih institucija u vezi sa zaštitom od korona virusa.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: