Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:41, 20. 7. 2018.

Radnice Turističke organizacije vraćene na posao, ali 20 kilometara dalje

Turistička organizacija Prokuplje, sportska hala; foto: Lj. M. TSO je delom smeštena u Sportskoj hali, a radnice su raspoređene 20 km dalje novim aneksom; foto: Lj.M.

Dve radnice Turističko-sportske organizacije u Prokuplju koje su tokom 2017. godine zbog navodnog učešća u nezakonitom štrajku dobile otkaz, a kasnije ih je Inspekcija rada vratila na posao, dobile su nedavno Aneks ugovora za radno mesto recepcionara na Belom Kamenu. Ipak, one i dalje dolaze na isto radno mesto, a novi ugovor smatraju kao pokušaj direktora da ih ponovo istera sa posla jer do novog radnog mesta, udaljenog 20 kilometara, nema nikakvog prevoza.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • citalac

    16:43 // 20. 7. 2018.

    Citam i ne verujem. Da li ovaj direktor ima dana skole? Covece dao si im Aneks. Ne postujes svoje odluke. Vidi se da je u pitanju cist prrogon ovih zena. Bruka za grad.

    • Vojca

      20:37 // 20. 7. 2018.

      Sve manje verujem da u ovom gradu i Srbiji generalno postoji zakon Koji ima za cilj da stiti POSTEN I RADAN NAROD Javasluk Bezobrazluk i Lopovluk svugde po gradu ali samo u vrhu i NARAVNO prolazi nekaznjeno Zato pljuste kazne po sirotinji Rade neprijavljeni Ali ko sme najacem privatniku da stane na put :-) Inspekcije VELIKO NULA policija NULA sutstvo uz NULU i jedna velika SPRDNJA ....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: