Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:15, 21. 10. 2015.

Radnici "Divljane" nezadovoljni novim direktorom

divljana Mališani poslednji put boravili u odmaralištu kraj Bele Palanke proleća 2014. godine; foto: JV

Umesto rukovodioca koji će Dečije odmaralište “Divljana” izvući iz krize, radnici ove ustanove, kako tvrde, dobili su mladog direktora bez dana radnog iskustva koji se, prema njihovim rečima, pokazao kao neefikasan, te traže njegovu smenu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • cobi

    16:22 // 21. 10. 2015.

    Iz kazancijsko ne izbiva.

  • nenad 2008

    17:14 // 21. 10. 2015.

    Nije na radnicima "Divljane" da rešavaju probleme, / koje generiše Grad /, već da svojim radom iskažu i potvrde, i umeće i kvalitet u pružanju usluga. ONI to mogu i znaju. Ali grad Niš, na nesreću njihovu / i ne samo njihovu /, niti MOŽE niti ZNA.

    • A onda je mrmot zavio cokoladu

      18:01 // 21. 10. 2015.

      A kako to mogu i znaju? Sto to nisu pokazali kroz sve ove godine? Banda neradnicka, koja samo hoce da prima plate i nista ne radi! Pa kako je Divljana uspela da propadne kad su tamo sve takvi vredni strucnjaci?
      Klasicna prica iza javnog sektora - Jadni, posteni, vredni radnici (a svi neradnici, primeljini preko politicke-rodjacke linije na posao, ne rade nista, primaju plate, namestaju dnevnice)

    • Mr. Istinic

      01:29 // 22. 10. 2015.

      @mrmote/ odgledaj 15 na ovom sajtu sta kaze bivsi direktor koji nije bio po ukusu "KVAZI MOCNIKA" nabedjenih politikanata i taloga kakvo saplitanje su sprovodili. Prezaduzen gradski budzet NIJE NA VREME UPLACIVAO obaveze prema Divljani za ne tako veliki broj radnika NITI JE HTEO da preporuci direktorima skola da decu vode tamo gde smo i mi kao deca isli

  • x

    17:23 // 21. 10. 2015.

    Vama ne može da pomogne ni Bog kamo li on bez iskustva ako ste ćutali do sada pustite dete neka se poigra jedno godinu dana.

  • ucao18

    17:26 // 21. 10. 2015.

    Sramota.Partijske poslusnike postavljaju na ruk.mesta a oni ne znaju ,,dal su dosli il su posli,,.Gospodin Stojanovic je uspeo da za nekoliko meseci direktorovanja unazadi vec ,,urnisanu,,Divljanu.

  • krojf

    17:40 // 21. 10. 2015.

    Istu sudbinu imaju i radnici Gorice,direktor Jovanic je bio nesposoban da za 3 godine popravi stanje u tom preduzecu ali ostaje i dalje na čelu Gorice,bez obzira što je blokirana sa 80 miliona,blizu milion evra,a plate od 1.maja-nema

  • daxmax

    17:59 // 21. 10. 2015.

    Ma nije valjda da taj napredni kadar nista ne zna...???..ccccc

  • komsija

    18:10 // 21. 10. 2015.

    Muka mi je kad korumpirani neradnici iz sindikata pocnu da ocenjuju neciji rad!Isti ti neradnici su i doveli Divljanu u onako lose stanje i postala je nekonkurentna.Nek se grad ukljuci i srede onu pa ce i prihodi poceti da stizu.Jos pazi mangupe oni imaju kandidata za direktora!Manite se ljudi politike zasucite rukave i koliko mozete sredite ono. Nislije tradicionalno vole Divljanu i dolazice!

  • shaft

    18:25 // 21. 10. 2015.

    Tesko je protiv pilece pameti!Procitajte vesti od postavljanja novog direktorcica,hvalospeve,udaranje u talambase o strucnosti,mladosti,inventivnosti,zelji za dokazivanjem,pa onda i komentare...Topisirivicu,sad i da me mole,ne bih prihvatio da spasavam brod koji tone!

    • Mr. Istinic

      01:47 // 22. 10. 2015.

      Brod je odavno potonuo al' neki bi da uhvate krmu kada i kapetanova kabina bude bila pod vodom, trebace im gumeni camci da do broda dodju i odela sa kiseonikom kada sadasnja posada pobegne, voda dolazi do usta, ISPUSTI SE I DUSA, VLAST TESKO I NIKAKO... Velika zalost jos vlada, KURTA NE MOZE DA MENJA MURTU! Svi su muljali od 1990 do sada, zatvori cekaju cuvare-volontere...

  • Oscar Pitagor

    20:26 // 21. 10. 2015.

    Ајде, БРЕ, пустајте то да пропада, гребите се уз пут колко можете - па на лицитацију.

    И пошто неће бити купаца, дајте да то закупе нормални људи који умеју да раде, имају стваралачки потенцијал и нису упрљани ваљањем по партијским крематоријумима за спаљивње здравог разума. Могу се паре правити тамо не само од деце која се силом терају да иду.
    Партијска припадност и добра воља - очито недовољно.

    • Oblak

      09:55 // 22. 10. 2015.

      Оскаре, овог пута си погодио у "центар", као да си и ти један од оних који чекају да ова установа пропадне па да је "лешинари" раскрчме. Можда је и овај директор постављен да је доведе у безисзлазну ситуацију па онда "дрпај".
      Тако беше и са хотелом 2Мир" у Звоначкој бањи

    • Oscar Pitagor

      19:12 // 22. 10. 2015.

      #Oblak: Тачно, ЈЕСАМ ОЗБИЉНО ЗАИНТЕРЕСОВАН.
      Једино превиђаш да постоје људи који су у својој струци били у самом врху бивше државе. Макнули су се подаље од државе јер им је мука од црвених, жутих или црних боја. Такви раде по другачијим нормама које су овде ретко разумљиве: Ништа скривено, ништа у 4 ока, све јавно па ко је бољи - чиститке. И ништа са мишевима из партијских колекција.

  • maki!!!

    21:58 // 21. 10. 2015.

    Komšija,Da i ti ne primas platu 14 meseci,pitao bih te,da nemaš zdravstveno osiguranje....a da se balavac koji ne zna da obrise nos izivljava nad tobom,šta bih radio.

  • Balavci svuda

    00:35 // 23. 10. 2015.

    Balavac u Divljani, Vodovodu, Gorici, Pozorištu... Ma strpljenja malo tek su startovali, dajte im jedno 15-16 godina dok sazru. Ma glasali ste ih pa sad trpite.

  • Slavoljub Savić

    21:51 // 13. 11. 2015.

    Izmedju1970-1980-e, Dragan Topisirović je bio predsednik Opštinskog aktiva pionirskih instruktora Niša, koji je pokrivao rad sa učenicima u svim niškim osnovnim školama (i prigradskim naseljima), kao i rad sa decom u odmaralištima Divljana i Rtanj. Radi se o fakultetski obrazovanom čoveku koji je diplomirao 80-tih godina u roku, ima dosta radnog iskustva i radi se o zaista o kvalitetnom čoveku.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: