Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:43, 30. 5. 2010.

| Društvo

Radnici Duvanske čistili grad

Autor:Izvor:Južne vesti

Nekoliko stotina radnika kompanije DIN Filip Moris iz Niša organizovalo je akciju "Volontiram, zato što volim svoj grad".

U okviru ove volonterske akcije, zaposleni kompanije su zajedno sa svojim poslovnim partnerima pokosili travu, očistili korov, ofarbali linije i popravili betonske tribine igrališta „Rovče” uz zidine niške Tvrđave. Takođe su ulepšali boravak naših najstarijih sugrađana u Gerontološkom centru tako što su se družili sa njima, naučili ih da šalju sms poruke unucima i slično.

- Kompanija Filip Moris u Srbiji pokrenula je ovu volontersku akciju na inicijativu svojih zaposlenih, koji su prepoznali važne prostore u svojim gradovima, koje je trebalo urediti, i pokazali volju da svojim dobrovoljnim angažovanjem direktno pomognu svom gradu. Na današnji dan, volonteri su se organizovali u 14 gradova Srbije u kojima je Filip Moris prisutan sa svojim poslovanjem. Svaki od učesnika svojim ličnim primerom dao je podstrek i drugim svojim sugrađanima da se angažuju i da tako zajednički vodimo računa o gradu u kojem živimo i radimo. Veoma sam ponosan na rezultate, a posebno na to što smo uspeli da pokažemo da uz malo dobre volje i vremena možemo čitavu Srbiju učiniti još lepšim mestom za život- kaže Skip Bornhiter, direktor FMI-ja za region Južne i Istočne Evrope i generalni direktor DIN-a.

Osim u Nišu, akcija je sprovedena i u Boru, Kruševcu, Vranju, Kragujevcu, Kraljevu, Raškoj, Užicu, Valjevu, Subotici, Zrenjaninu, Šapcu, Požarevcu i Nišu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Sasa

    14:35 // 30. 5. 2010.

    Sve je lakse sa punim dzepom...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: