Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:20, 14. 10. 2021.

| Društvo

Radnici opet menjaju kocke na rekonstruisanom Trgu kralja Milana u Nišu

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
trg kralja milana
Vade kocke i postavljaju nove; foto: T. R.

Nepuna tri meseca nakon što je rekonstrukcija Trga kralja Milana u Nišu zvanično završena, radnici opet ovde uveliko rade - vade kocke i ređaju nove kako bi ih postavili u ravni.

Na delu Trga kod Gradske kuće danas su opet građevinska kolica, mašine, palete i trojica radnika.

trg kralja milana Nije prvi put da se rekonstruisani Trg rekonstruiše; foto: T. R.Uz kraće pauze zbog kiše, vade ulegle kocke i postavljaju nove, koje su nešto drugačije nijanse.

Prolaznici zastaju kod oznaka za obeležavanje radova i posmatraju, a neki od njih dobacuju da “nema kraja obnovi Trga”.

Koji se radovi obavljaju i zašto pitanja su koja su novinari Južnih vesti uputili Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj, a odgovori se očekuju.

Ovo nije prvi put da se rekonstruisani niški Trg iznova rekonstruiše pošto su samo pet dana nakon što je zvanično završen radnici takođe menjali kocke i to na više mesta.

trg kralja milana Prave kraće pauze zbog kiše; foto: T. R.Nišlije su tada ukazivale da ploče nisu u ravni i žalili se da se sapliću, a neki su i pitali one koji ih postavljaju da li imaju libelu.

Podsetimo, obnova Trga kralja Milana počela je krajem juna 2019, a prvi rok za završetak radova bio je kraj 2020. Nakon toga, probijeno je pet rokova, a gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je 29. jula saopštila da je on završen, ali je pet dana kasnije istakla da će nadzor videti šta treba doraditi, te da će naložiti da se zamene neke kocke.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • David Štrbac

    19:10 // 15. 10. 2021.

    Napredni radovi,napredna tehnologija i napredna pljačka gradskog budžeta, da ima za zetov i Urošević stan a malo i za Zvekija, Babđura i Bajagića.

  • Ex faca

    09:54 // 15. 10. 2021.

    Više je degutantno ono .....DNO. Dajte malo mašte. Inače, ovo sa kockama je performans koji prikazuje da će tu biti nove kocke koje će neko da ukalkuliše u trošak grada. Ove izvadjene će postaviti na neko drugo mesto i opet ih uračunati kao nove... I tako pranje para u nedogled.

  • Mima

    08:59 // 15. 10. 2021.

    Sve sto je lose uradjeno trebada se popravi ali I ODZAVA. Pogledajmo samo trotoate poplocane ranije, koliko ulegnuca I ispupcenja, super za saplitanje I lomljenje ekstremiteta. Naucimo da sve sto se uradi mora I da se ODRZAVA u ispravnom stanju a kod ploca je I najlakse.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: