Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:14, 10. 6. 2020.

Radnik ispao iz korpe sa visine od 8 metara, čeka se izveštaj Inspekcije rada

radovi Korpa se otvorila, radnik ispao; Ilustracija; foto: arhiva A. Kostić

Ekipa niške Elektrodistribucije u petak 6. juna imala je intervenciju u Popovcu, a među radnicima je bio i Zoran Stojanović. On je, kako sam kaže, pao iz korpe dizalice sa visine od 8 metara, jer je pao neispravni preklopnik na ulazu u korpu, a ona ostala otvorena. Pukom srećom je preživeo, uz nagnječenja, ogrebotine i naprsli pršljen. Policija je obavila uviđaj, a u Tužilaštvu čekaju izveštaj Inspekcije rada. Odgovore inspekcije i EPS-a čekaju i novinari.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mara

    14:51 // 10. 6. 2020.

    Samo da čoveku bude dobio.A od inspekcije nema ništa .Pitati tehničku direktorku Suzanu Djordjevic

  • Igor Razvigor

    18:50 // 10. 6. 2020.

    Puno sreće bratu supermenu, kažem bratu jer sam slično doživeo, sa tom razlikom da sam ja bio vezan, bio bih pokojan. Od osiguranja će dobiti jednog CVETKA, jer te podizvođčke firme štede na svemu, mada možda i izvuče nešto zbog pršljenja. Svi koji stoje iza agencija i podizvođačkih firmi zaslužuju gulag, doživotni. Šifra delatnosti im je kratko PLJAČKA!

  • Slavko

    15:15 // 10. 6. 2020.

    Kada bi se sprovela prava istraga u ovom preduzecu mnogi bi napipali zatvor na veliki broj godina.Ali oni su glavni finansijeri partije na vlasti.

    • box

      20:26 // 10. 6. 2020.

      Ne bih,korumpiran sud i partijska zastita cini svoje.Robija je za obicnog radnika,za sirotinju bila i bice,glavesine ne robijaju u Srbiji.

  • Rocko

    14:25 // 10. 6. 2020.

    Ma bitno da EPS kupuje Audije , Dzipove... ima se moze se. Da se zaposli jos koji preletac.A i da ima uvek para na racunu za muljazu.

  • dex

    04:02 // 11. 6. 2020.

    EPS jaci od drzave,ustava,zakona
    Moja Srbijo,tvoj narod je rob .Sekta unisti nas sirotinju.Mogu roman da napisem :(

  • Gagi

    13:50 // 10. 6. 2020.

    Zoki, sad ce te prime najzad u EPS... ako ne talasas

  • Milan

    14:34 // 10. 6. 2020.

    Cekajte, a sta bilo s onog coveka koji pretovario armaturu s kranom koji se prevrnuo, el ziv ostao preko puta Cele kule? Vidim da u najvece grade tu zgradu.

  • Pecenjara kg jagnjecinu+kg prasecinu

    14:44 // 10. 6. 2020.

    Radniku zelim brz oporavak i nadoknadu stete.A oni bre uvoze radnici.Pakistanci, Makefon, Albanci.Sto imamo mini Sengen.A i izbeglice koliko hoces.

    • Gagi

      16:55 // 10. 6. 2020.

      Ma da... decka znam licno.. mnogo dugo radi struju i odlican je majstor... nije mogao nikako da udje u EPS...a radi 15god tamo, do sad i noaam znao da ne radi u EPS.. sad ih ima za mu..a.
      Ili stalni ili tuzba ko vrata...

  • Poljoprivrednik

    14:51 // 10. 6. 2020.

    Pri radu na visi preko 2m obavezna je upotreba zastitnog oijasa za rad na visinu. Cao.

  • Milan

    10:57 // 17. 6. 2020.

    DS kadrovi iz Kursumlije i Prokuplja avanzovali pa postali direktori Distribucije u Nisu. Jos jednom, zar u Nišu nema pametnih, skolovanih i sposobnih ljudi? Ili je tako rekao partijski poverenik iz Beograda. Ali zato koriste Sns a pljuju ga gde gid stignu. Takvi preveslase vise vlasti, pa i ovu ce. Oni se ne sekiraju za radnike

  • Jason Bourne

    14:26 // 10. 6. 2020.

    U firmi gde sam ja nekada radio bilo je obavezno vezivanje za operatere koji su bili na ogradjenim platformama i korpama na visini. Sada ce se ispostaviti da je neka pijana struja ili testera naterala neobezbedjenog radnika da sam padne. Nema nista bitnije od toga da na kraju dana svi ostanemo zivi i zdravi i takvi odemo svojim porodicama. Povrejdenom radniku zelim brz oporavak.

    • tigrovac

      23:31 // 10. 6. 2020.

      A sta cemo sa tigrom gde je zaraza ziva,plata nikakva,vrsi se mobing?Sve mozete videti na fejsbuk stranici zatvorite rudnike u Babusnici.

  • Aca

    00:04 // 11. 6. 2020.

    Juce vucic otvara ono, na kruznom cvece, jelke, ukrasi sto cuda...jutros i u toku dana sakupljaju mucenici, tamo sam samo zemlja...sou

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: