Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:22, 15. 1. 2024.

| Društvo

Radovi kasne u niškom Pozorištu lutaka, predstava još nema

Autor:Tamara TodorovićIzvor:Južne vesti
Pozorište lutaka
Nije poznato dokle se stiglo sa radovima i kada će oni biti završeni; foto: JV / Ljubica Jocić

Iako je energetska sanacija zgrade Pozorišta lutaka u Nišu trebalo da buda žavršena još krajem oktobra prošle godine, radovi još nisu završeni, pa se zbog toga predstave i dalje ne izvode. Kada će oni biti konačno završeni - iz KLER-a ćute, a direktorka Pozorišta kaže da će odmah nakon radova krenuti sa izvođenjem komada za decu.

Radovi na energetskoj sanaciji zgrade Lutkarskog pozorišta krenuli su početkom juna. Firme Termopro iz Merošine i Teming electrotechnology iz Niša imale su 150 dana da ih završe i za taj posao su dobile nešto više od 17 miliona dinara od Grada i oko 170.000 evra, koje je obezbedila EU kroz bespovratna sredstva.

Zbog čeka radovi kasne i kada će oni biti privedi kraju nije imala odgovor ni direktorka Pozorišta Milica Radulović. Kako je rekla, nije obaveštena dokle se stiglo sa radovima, ali napominje da će se odmah po završteku, krenuti sa izvođenjem predstava za decu.

Mi smo samo korisnici, tako da stvarno ne znam dokle se sa tim stiglo, jer o svemu tome brine KLER - rekla je Radulović.

Ipak, Kancelarija za lokalni i ekonomski razvoj, koja je naručilac radova, nije želela da odgovorila na pitanja Južnih vesti kada građani mogu kraj radova i kada će najmlađi konačno moći da gledaju predstave.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Гага

    13:45 // 17. 1. 2024.

    ...а,тек,онај анекс Народног позоришта..!Неколико мајстора"дунђера", завршили би оно,за месец дана!Као да га зидају тзв."слободни зидари"...

  • Torpedo

    18:53 // 15. 1. 2024.

    Ej, ma sta nas briga za decicu, vazno da izglasamo i podrzavamo lazove !
    Kler, pa to je skupina kadrovika sekte, njihova deca se ne mesaju sa obicnom! Direktorka je posebna prica, ako bude bude, ako ne, nemam pojma a i sta ce nam predstave ! Bice do oktobra 2024,mozda ?

  • Lenka

    15:54 // 15. 1. 2024.

    Kakav oktobar?
    Rok je 31.1.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: