Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:53, 11. 9. 2012.

| Društvo

Radovi na Somborskom Bulevaru privode se kraju

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti, RTV 5
somborski.jpg
foto: RTV5.rs

Izgradnja saobraćajnica je završena, a na trotoarima se postavljaju behaton ploče, tako da će, kako kažu u Direkciji za izgradnju grada, Bulevar na Panteleju biti nalik ostalim niškim bulevarima.

U toku je postavljanje behaton ploča duž leve strane Somborskog Bulevara. Ostaje i problem jednog kružnog toka, ali kako poručuju iz Direkcije, to bi trebalo da reši gradska opština Pantelej.

- U narednih dvadesetak dana kompletna pešačka staza na Somborskom Bulevaru biće završena i biće prekrivena behaton pločama. Kad je reč o kružnom toku postoje dva objekta koji su na trasi saobraćajnice i kada opština Pantelej iseli stanare mi ćemo biti u mugoćnosti da završemo komletno taj kružni tok – kaže izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Jovanović.

Završetkom Somborskog Bulevara biće završen i bulevarski prsten oko Niša poručuju iz Direkcije za izgradnju grada.

Pantelej koji se sve više širi i razvija, kako kažu u Direkciji, zaslužuje da bude ravnopravan sa centrom grada, i bulevarima koji su celom dužinom u behatonu.

Prema rečima Jovanovića izgradnja Somborskog Bulevara i njegovo sređivanje koštalo je više od 400 miliona dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan Randjelovic

    17:05 // 9. 11. 2012.

    Hoce li vec jednom na raskarsnici da se postavi kruzni tok ili semafor ili se ceka da se dogodi neka teska tragedija da bi postavili nesto ???

  • teodora konstantinović

    20:17 // 3. 10. 2012.

    Očigledno da ovo zlo ovoga grada zvano "Bananamen" nije baš upućen o izgradnji ove saobraćajnice... Priča neke nebulozne priče... Totalni haos u tom delu grada je mogao samo "stručnjak", Bananamen veliki neimar, da ostvari kao svoju partijsku kampanju. Bulevar na Pantaleju biće završen kada bude došao Sulejman Veličanstveni!!!!!

  • LEPO, ALI NIJE ZA SVAKOGA

    12:24 // 3. 10. 2012.

    Žalosno je što su stanari stambenih zgrada svoje kontejnere za smeće izbacili baš na delu popločanog troroara (koji koji se prostire duž stambenih zgrada do "AS"marketa)i sada predstavlja jedno ruglo!!!!

    Sramota je sto mnogi od tih stanara i ako su došli iz sela u grad (gde nema služba za odvoz smeća), to selo nije izaslo iz njih, da li zbog neznanja ili nedostatka elementarne kulture ne umeju ili ne žele da spakuju to smeće u nekim "pvc" kesama. Sve što bace u kontejnere razbacuju ili životinje ili pojedinci koji treže nešto po tim kontejnerima i naprave takav haos na trotoaru da od neprijatnog mirisa i smeća ne može ni da se prođe.

    UPRAVA ZA KOMUNALNE DELATNISTI DA NALOŽI PREDSEDNICIMA SKUPŠTINE STANARA POMENUTIH ZGRADA DA PO HITNOM POSTUPKU I BEZ ODLAGANJA U ROKU OD 60 MIN.SVE KONTEJNERE PREBACE U SMEĆARE KOJE VEĆ POSTOJE U TIM STAMBENIM ZGRADAMA . I da se utvrdi da su te prostorije za smeće preuredili i IZDALI U ZAKUP!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: