Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:53, 11. 9. 2012.

Radovi na Somborskom Bulevaru privode se kraju

somborski.jpg foto: RTV5.rs

Izgradnja saobraćajnica je završena, a na trotoarima se postavljaju behaton ploče, tako da će, kako kažu u Direkciji za izgradnju grada, Bulevar na Panteleju biti nalik ostalim niškim bulevarima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • neman

    18:45 // 12. 9. 2012.

    Nije pri kraju. Neke stvari, pre svega kruzni tok, su lose realizovane (mada je odlicno resenje pomenuti kruzni tok, samo je izvedba tragikomicna).

    Takodje, mislim da je OK da bulevar dobije novo ime. Nemam nista protiv Sombora, ali mislim da jedna tako vazna ulica treba da nosi ime nekog zasluznog gradjanina Srbije, a ima ih...

    • miki

      22:15 // 12. 9. 2012.

      I svi da menjamo licne karte onda? Lepo si to smislio. Kao oni sto su onomad menjali imena svim bulevarima po Srbiji u - Bul.Zorana Djindjica. To nije kul ni po kom merilu.

  • Sasa Nikolic

    17:39 // 11. 9. 2012.

    Jos samo da mi kazete ko projektova onaj kruzni tok? Zasluzio je otkaz i da plati za novi kruzni tok da se uradi kako treba.

  • Miodrag

    18:12 // 11. 9. 2012.

    Branislave Jovanoviću biće dobro do prve veće kiše . Tada prođi kolima pored Asa da vidiš koliko ste uspešno odradeli posao .Da vidiš kolika se kiša sakuplja i koliko si uspešan.

  • Nikola Zigic

    17:26 // 11. 9. 2012.

    Pozdrav za majstor Vasu i ekipu.

  • Milos Bogdanovic

    20:43 // 13. 9. 2012.

    Kako gotov prsten oko Nisa kad je planirano da se Somborski bulevar spoji sa Bulevarom Nikole tesle a tu su raovi poceti i trenutno vec 2 godinw se stoji?
    A projektanta kruznog toka i sve koji su se slozili sa njegovom zeljom treba obesiti na konju za primer a kruzni tok tu nije bio ni potreban vec na uglu somborske i studenicke i kod liona.

  • teodora konstantinović

    20:17 // 3. 10. 2012.

    Očigledno da ovo zlo ovoga grada zvano "Bananamen" nije baš upućen o izgradnji ove saobraćajnice... Priča neke nebulozne priče... Totalni haos u tom delu grada je mogao samo "stručnjak", Bananamen veliki neimar, da ostvari kao svoju partijsku kampanju. Bulevar na Pantaleju biće završen kada bude došao Sulejman Veličanstveni!!!!!

  • sale

    21:30 // 11. 9. 2012.

    a kada mislite da resite problem parkiranja kamiona na raskrsnici somborske i (mislim) zarka zrenjanjina (4-5 kamiona stalno parkiranih bukvalno na samoj raskrsnici)?
    kada mislite i kako da resite problem "uzurbanih" koji iz poprecnih ulica skrecu levo na bulevar i voze 400-500 metara u pogresnom smeru do raskrsnice sa studenickom?
    kako mislite da resite problem autmobila ostavljenih "na 5 minuta, dok se skoci do trafike" koji od studenicke (koja realno ima mesta za tri trake) pravi ulicu u kojoj se automobili jedva mimoilaze?

  • pantelej

    22:31 // 11. 9. 2012.

    Dusa me boli kad prodjem pored onog "kruznog toka" ... Pa da li ste normalni ? Ono cak nije ni krug ,,,NEGO JAJE !!!

  • Miroslav Jovanovic

    21:12 // 11. 9. 2012.

    Ne samo projektanta kruznog toka, nego i glavnog projektanta, koji nije sagledao problem parkiranja vozila stanara stambenih zgrada u Somborkoj. Sada oni parkiraju na trotoaru gde je zabranjeno parkiranje. Ko ce ih kazniti? Ko ce platiti kaznu?

  • sale

    21:30 // 11. 9. 2012.

    Kako mislite da resite problem kontejnera koji u celom naselju stoje na sred ulice?
    kako mislite da resite problem zgrada koje nicu bukvalno na 10 metara jedna od druge, u celom naselju?
    kako mislite da resite problem vlasnika kuca izmedju somborske i knjazevacke koji su od svojih garaza i dvorista napravili skladista i lokale, a automobile parkiraju ispred kuce, na sred ulice?
    kako mislite da resite problem parkinga kafane lion, ciji gosti parkiraju svuda oko raskrsnice somborske i bulevara mediana?

  • Mile

    00:42 // 12. 9. 2012.

    Dzaba gradite pesacke staze kad ih gazda Grand kafane zauzme za svoju bastu i parking!

  • Zavida Nemanjic

    11:28 // 12. 9. 2012.

    Ko je rekao da se radovi na Somborskom Bulevaru privode kraju da se prijavi policiji na izdrzavanje kazne zatvora.

  • Ivan Randjelovic

    17:05 // 9. 11. 2012.

    Hoce li vec jednom na raskarsnici da se postavi kruzni tok ili semafor ili se ceka da se dogodi neka teska tragedija da bi postavili nesto ???

  • LEPO, ALI NIJE ZA SVAKOGA

    12:24 // 3. 10. 2012.

    Žalosno je što su stanari stambenih zgrada svoje kontejnere za smeće izbacili baš na delu popločanog troroara (koji koji se prostire duž stambenih zgrada do "AS"marketa)i sada predstavlja jedno ruglo!!!!

    Sramota je sto mnogi od tih stanara i ako su došli iz sela u grad (gde nema služba za odvoz smeća), to selo nije izaslo iz njih, da li zbog neznanja ili nedostatka elementarne kulture ne umeju ili ne žele da spakuju to smeće u nekim "pvc" kesama. Sve što bace u kontejnere razbacuju ili životinje ili pojedinci koji treže nešto po tim kontejnerima i naprave takav haos na trotoaru da od neprijatnog mirisa i smeća ne može ni da se prođe.

    UPRAVA ZA KOMUNALNE DELATNISTI DA NALOŽI PREDSEDNICIMA SKUPŠTINE STANARA POMENUTIH ZGRADA DA PO HITNOM POSTUPKU I BEZ ODLAGANJA U ROKU OD 60 MIN.SVE KONTEJNERE PREBACE U SMEĆARE KOJE VEĆ POSTOJE U TIM STAMBENIM ZGRADAMA . I da se utvrdi da su te prostorije za smeće preuredili i IZDALI U ZAKUP!

  • Deyan Vrhunski Gocic

    00:50 // 13. 9. 2012.

    kako pri kraju kad deo od crkve ka kasarni nije pipnut?...sve je uraslo u siblje i travu,a polako se pretvara i u divlju deponiju....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: