Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:54, 24. 9. 2012.

| Društvo

Radovi nastavljeni i pored zabrane

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
kruzni-tok.jpg
Privatno isključenje iz kružnog toka

Iako je građevinska inspekcija zabranila radove na gradilištu pored kružnog toga kod Tošićeve pumpe u Nišu, radovi na izgradnji objekta uveliko traju. Inspekcija traži reakciju policije.

kružni tok  Traka koju su početkom avgusta oko gradilišta postavili građevinski inspektori je uklonjena, a mašine niške "Niskogradnje" uveliko rade.

Zatvoren je "ulaz" iz ulice Vojvode Mišića, koji je prvobitno bio sagrađen. Umesto njega izgrađen je novi, koji je zapravo u samom kružnom toku. Veći deo placa na uglu između Nišekspresa i benzin pumpe je već i asfaltiran, a traka koju su početkom avgusta postavili građevinski inspektori je uklonjena.

U građevinskoj inspekciji tvrde da zabrana gradnje i dalje postoji, a da su "baš jutros" poslali inspektora da proveri informacije u vezi sa nastavkom radova.

- Sve dok se ne dostavi dokumentacija, ne mogu da se izvode radovi. Poslali smo inspektora i on treba da proveri da li je traka tamo, znak koji smo stavili.. sve to treba da bude na gradilištu i dalje. Ako toga nema, mi obaveštavamo policiju i policija je ta koja istražuje ko je tu traku odneo, šta se desilo. Oni su zaduženi za to - kaže načelnik inspekcije Srđan Laketić. divlje isključenje Traka koje više nema

Laketić kaže da će odmah po povratku inspektora sa terena biti zatraženo podnošenje krivičnih prijava.

Podsetimo, reč je o delu placa na parkingu Nišekspresa, na raskrsnici Bulevara Nemanjića i Ulice Vojvode Mišića. Ipak, za sada nije poznato ko je tačno investitor jer na licu mesta nema table sa tim podacima.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nestor Gillespie

    17:12 // 16. 10. 2012.

    Prolazim tamo cesto i bas sam se pitao ko to gradi a deluje mi kao da se pravi velika perionica za automobile pa sam to povezao sa pumpom, reko mora da Tosic siri posao a tek sad vidim da je sve to nelegalno. Ali bice kao i sa Rilemenom i onom grozotijom u sred centra, nelegalno nelegalno pa ga on zavrsi i kraj price. Tacno divlji Istok

  • Небојша Ивковић

    23:47 // 26. 9. 2012.

    hoce li neko da mi kaze ko ovo gradi? siguran sam da se zna...!!!!

  • Dusan

    22:33 // 26. 9. 2012.

    Divlji zapad!

    • Stolypin

      23:38 // 26. 9. 2012.

      Nije, nego – DIVLJI ISTOK!
      Na divljem Zapadu – ološe su vešali na prvo drvo! Vešalo se i za krađu konja, kamoli za pljačkanje imovine 8-9 miliona volova!
      Istok uvek donese pokvarenjaštvo, kugu, pacove, komunizam...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: