Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:55, 26. 7. 2022.

| Društvo

Radovi stoje u Vojvode Putnika - sada kažu zbog krađe goriva iz mašina, policija nema informacije o tome

Autor:T. RadovanovićIzvor:Južne vesti
vojvode putnika 2
Posle građevinske table, nadležni kažu da neko krade i gorivo; foto: T. T.

Neko je u nedelju, 24. jula, ukrao gorivo iz građevinskih mašina u Ulici Vojvode Putnika u Nišu i zato su radovi tamo ponovo stali, navode iz Direkcije za izgradnju. Žitelji kažu da nisu ni primetili da su radovi opet počeli, a i zbunjeni su jer im je gradonačelnica u odgovoru na peticiju rekla da će u ponedeljak, 25. jula, biti poznato kada počinje izmeštanje trafo-stanice, nakon kojeg će se tek sama rekonstrukcija nastaviti.

Stanovnici Ulice Vojvode Putnika protestovali su već nekoliko puta jer traže nastavak radova na rekonstrukciji.

vojvode putnika protest 4 Stanovnici protestovali već nekoliko puta; foto: T. R.Žale se na brojne probleme kojima se ne nazire kraj - ulica je neprohodna, gradilište nebezbedno, prašina ogromna, a deo za pešake nepristupačan osobama sa invaliditetom, starijima i majkama sa kolicima.

Kažu da i dalje ne vide da neko nešto radi, a jedini pomak je što su dobili ulično osvetljenje.

Jesu postavili ulična svetla i sada nije mračno, ali to nismo tražili. Tražimo nastavak radova, da se već jednom izmeste ta trafo-stanica i kablovi i da se završi ulica konačno, ali toga nema - ističe stanovnica ulice.

Međutim, iz Direkcije za izgradnju Niša saopštavaju da su radovi, za koje meštani tvrde da ih i dalje nema, stali - ovog puta zbog krađe goriva iz mašina.

Obaveštavamo vas da je 24. jula 2022. godine na gradilištu u Ulici Vojvode Putnika došlo do krađe goriva iz građevinskih mašina koje su angažovane na izvođenju radova na rekonstrukciji ulice. Ovom prilikom je pričinjena velika materijalna šteta, iz kog razloga su radovi trenutno obustavljeni - navode iz Direkcije.

Dodaju da će se radovi nastaviti nakon što policija obavi uviđaj. Međutim, iz niške Policijske uprave još nema informacija o tome da li je krađa zaista prijavljena. Upućuju na Direkciju i firme kojima pripadaju mašine.

Još jednom vas upućujem na firmu koja tamo izvodi radove, pa da se sa njima konsultujete za nešto više informacija - kažu iz policije.

Inače, prošle nedelje sporna je bila i građevinska tabla - građani traže da je nadležni postave i tvrde da nikada nije ni bila tu, a gradonačelnica Dragana Sotirovski da je postavljana više puta, ali da je neko uporno uklanja i da je to prijavljeno policiji.

Iz niške Policijske uprave Južnim vestima su rekli da u junu i julu ove godine nije bilo prijava da je u Vojvode Putnika neko krao table, niti bilo kakve saobraćajne znakove.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Slobodan Milošević

    12:36 // 27. 7. 2022.

    Što bi se brinuli kad znaju da će narod progutati i to? Videćemo šta je sledeći nivo

  • Naissus

    12:18 // 27. 7. 2022.

    Bre, ovi kako su krenuli, preko noci mogu da odvezu bager pa posle da tvrde da je ukraden. Ljudi, samo cvrsta ruka. Ne ide drugacije, ocigledno!

  • Dejan B

    10:32 // 27. 7. 2022.

    Zavrsavajte to sto ste zapoceli, prestanite vise da se brukate

    • Palilulac

      21:11 // 27. 7. 2022.

      Nema sanse da ce da zavrse do Nove godine ovi obozavaju da se brukaju.

    • Ivan

      15:06 // 29. 7. 2022.

      Palilulac, do Nove godine teorije nema.
      Biće svečano otvaranje tamo negde za 1.maj.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: