Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:45, 10. 2. 2020.

Rampa kod Matejevačke petlje ima dozvolu, ali u NKD-u tvrde da je na tuđoj zemlji

naplatna rampa Matejevačka rampa na tuđoj zemlji; foto: A. K.

Naplatna stanica kod Matejevačke petlje u Nišu ima građevinsku dozvolu i priključena je na elektro-mrežu, tvrde u “Putevima Srbije”. Ovo delimično potvrđuje i Danijel Dašić iz Nacionalne koalicije za decentralizaciju, ali kaže da ovo preduzeće nije vlasnik parcela, kao i da ni ova, ali ni ostale 3 rampe oko Niša nisu bile predviđene prostornim planom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Danilo

    18:57 // 10. 2. 2020.

    apsolutna je neistina da je gužva na dan otvaranja nastala zbog nestanka el. energije, struje je bilo i kad sam bio negde pedeseti u koloni od oko 60-70 vozila u tom trenu, neka daju istinito obaveštenje iz Puteva Srbije zašto je nastao kolaps... imam i snimke i slike u prilog ovome, a nisam napravio prekršaj pošto sam slikao dok sam stajao u mestu... :-)

  • Danilo

    19:00 // 10. 2. 2020.

    kada na leto neispavani Turčin na putu kući, naiđe na kolonu u zaustavnoj traci daleko ga bilo - da li će biti bitno da li je nestalo struje ili nafte u agregatu, već će Putevi Srbije krivicu svaliti na šofere i neprilagođenu brzinu, pa idemo dalje... :-(

  • Parazit

    21:37 // 10. 2. 2020.

    Kada cemo moci mi sa gradskim kartama da idemo na iste rampe??Zasto sam ja dobio gradsku kartu za "besplatan" prolaz ako moram da placam po 50 dinara jer izlazim na istu rampu na koju sam usao i ako imam gradsku kartu?? Sta je tu za mene "besplatno"????

    • Oki

      22:09 // 10. 2. 2020.

      Nije 50 nego 40...i nije besplatna...to "besplatno"grad Niš placa putevima...(besplatna je za tebe),i placa za ucesnike koji udju na jednu rapmu i odu do druge(bilo koje) sto je i bila svrha istih...a tih 40 din su putevi ucini narodu da ne placaju 1860d.(nelogicnu karticu) za one koji imaju potrebu da se promaju do nais i "bas na istu rampu" nazad i ako ne moraju...znaci stedis 1820 din

    • DMXX

      08:40 // 11. 2. 2020.

      Da li ti verujes svojim ocima i novcaniku ili gospodaru i njegovim podanicima..?!:-) Moras da verujes njima ako su tako rekli,zanemari to sto placas.U Srbendiji tako to funkcionise!U Francuskoj bi te rampe do sada bile deset puta zapaljene,ali mi smo nebeski narod.hahahaa

    • Napojnica

      09:32 // 11. 2. 2020.

      Pa 50 dinara sto placamo je napojnica.Beogradjani koriste 55 km auto puta i neplacaju nista.To mora mi da platimo.

  • DMXX

    08:36 // 11. 2. 2020.

    Hahaa,sta je bitno na cijoj je zemlji,sve je to nase,najbitniji je harac od lopovskih putarina! Pa sad kazite da vlast nista ne radi za vas.

  • Pepe l.tv

    11:36 // 12. 2. 2020.

    Ne pustate komentare koji kritikuju vaše kolumnise. Kada ne protestuju „vlasnici“ zemljišta koje je navodno uzurpirano, kakvu korist ima DD od ovog teksts. Svi znaju, koji čitaju JV, koga u svojim kolumnama pominje.

  • SSD

    01:02 // 13. 5. 2020.

    Kakvih 55km to je samo u jednom pravcu od ulaza iz pravca Nisa do izlaza za Novi Sad + 55 nazad + zaobilaznica jos 60+60km + novi auto put do Obrenovca 30+30km, znaci ukupno oko 150+150km Beodradjani koriste za dzabe. Ne da se ne placa, nego uopste nema naplatnih rampi. A to sto je Nislijama poskupela putarina za 50% nikom nista, ej sa 810 na 970 bez zvanicnog poskupljenja, bruka i sramota.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: