Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:53, 10. 2. 2022.

| Društvo

Raspisan javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava udruženjima iz nerazvijenih opština

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
beleska
Javni poziv za udruženja; foto: A. K.

Udruženja sa teritorije nedovoljno razvijenih opština predloge projekta iz oblasti zapošljavanja, kulture, bezbednosti, zdravlja, zaštite životne sredine, rodne ravnopravnosti i socijalnih pitanja, od danas mogu prijaviti Kabinetu ministra za razvoj nedovoljno razvijenih opština.

Odabrane projekte udruženja sa teritorija nedovoljno razvijenih opština realizovaće u 2022. godini, a za to je Vlada Republike Srbije opredelila 15 miliona dinara.

Ministar za razvoj siromašnih opština Novica Tončev rekao je da je odluka o dodeli bespovratnih sredstava udruženjima koja pripadaju četvrtoj kategoriji razvijenosti, doneta nakon što su prošlogodišnja udruženja na najbolji način realizovala te projekte.

Cilj je da pomognemo u razvoju svakog segmenta, na adekvatan i održivi način, a posebno me raduje činjenica da se svi projekti realizuju u dogovorenim rokovima - rekao je ministar.

Prema pravilima Javnog poziva, udruženja sa teritorije nedovoljno razvijenih opština mogu prijaviti projekte iz oblasti zapošljavanja, kulture, bezbednosti, zdravlja, zaštite životne sredine, rodne ravnopravnosti i socijalnih pitanja, navode iz Kabineta ministra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dusan

    16:57 // 10. 2. 2022.

    dobice, poslusni i podobni

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: