Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:25, 1. 9. 2021.

| Društvo

Raspisan konkurs za iznajmljivanje socijalnih stanova u Nišu

Autor:M. Milojević KostićIzvor:Južne vesti
stanovi 1
Konkurs za iznamljivanje stanova; Foto: M. M. K.

Niška Gradska stambena agencija raspisala konkurs za zakup socijalnih stanova u Ulici Majakovskog u Nišu. Na raspologanju je 16 stanova, a zainteresovani mogu da se prijave do kraja septembra.

Nakon oglasa sa kupovinu socijalnih stanova u ulici Majakovskog, Gradska stambena agencija raspisala je konkurs za izdavanje stanova koji su nedavno završeni u ulici Majakovskog 10 B, 8 A i 8 B. Kako se navodi u pozivu, svi koji žele da konkurišu potrebnu dokumentaciju mogu da dostave 30 dana od objavljivanja konkursa.

Zainteresovani mogu razgledati stanove utorkom i četvrtkom od 14: 00 do 17. 00 sati u toku trajanja konkursa. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 018/252-160 svakog radnog dana od 10 do 14 časova - navodi se u pozivu.

Podsetimo, izgradnja stanova u Ulici Majakovskog koštala je 330 miliona dinara bez PDV-a. GSA iz sopstvenih izvora učestvovala je sa 40%, a za ostalo je podignut kredit kod Banke Intesa. Od 106 stanova, 90 je za prodaju, a 16 za rentiranje. Početkom jula raspisan je konkurs za kupovinu stanova po subvencionisanim cenama, a interesovanje je bilo veliko - tri puta više prijavljenih od stanova na raspolaganju.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Trgovina uticajem

    20:37 // 1. 9. 2021.

    Dokumentacija je falsifikovana , netacni podaci.Na adresi prijavljeni koji godinama ne zive tu.Sve je dokazivo, sto i znate vrlo dobro.

    • Olivera Stosic

      00:26 // 2. 9. 2021.

      Trgovina uticajem ili ti lazni moral, tako se to zove druze moj. Proveriti sve, od A do S. Juzne vesti dajte malo istrazivackog novinarstva, pisite malo o tome ko je dobio stanove (vec se zna ko i kako, koje trampe su u igri, koji uticaji)!

  • Padaju zvezde

    20:25 // 1. 9. 2021.

    Koliko godina zatvora se kompezuje za poso i stan???? Ne valja vam poso.

    • Viktor Nis

      00:21 // 2. 9. 2021.

      Proculo se uveliko. Kazu neki video plus audio snimak kruzi gradom, trampa - stan plus posao u paketu za neku godinu sigurne robije pa ti vidi. Bice veselo za koji dan kad snimak ugleda svetlost letnjeg dana!

  • Filozof

    17:23 // 1. 9. 2021.

    Komisija od 5 clana (2 iz GSA i 3 kabineta gradonacelnika) vec 2 meseca temeljno prelistavaju konkursnu dokumentaciju za dodelu stanova. Iz gle cuda spisak stanara bese poznat i pre raspisivanja konkursa.Medju njima clanovi SNS-a i jedan direktor jednog Javnog preduzeca. Kanda su neki stanari dopunjavali dokumentaciju sa laznim izjavama overenih kod notara.Ovde ima ukupno vise stotina god. robije

    • Psiholog

      18:57 // 1. 9. 2021.

      Da pogađamo koji su članovi iz kabineta gradonačelnika? trebali su da stave jednu članicu iz opštine Pantelej i jednog iz direkcije za javni prevoz i možda jednu iz Pčelice.Onda bi komisija bila u punom sastavu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: