Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:11, 28. 10. 2016.

Raspisan konkurs za novog direktora niškog Kliničkog centra

Klinički centar Niš Ko će voditi Klinički centar u naredne 4 godine? Foto: Arhiva JV

Dva meseca pre isteka mandata sadašnjeg direktora, Upravni odbor Kliničkog centra Niš je raspisao konkurs za novog. Rok za prijavu 8 dana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ovca za šišanje

    10:29 // 28. 10. 2016.

    Све ће бити "ни по бабу, ни по стричевима", квалитет кандидата ће победити захваљујући транспарентности и способности ове власти да одабере најбоље. Идемо добрим путем, не враћамо се на старо и пропало, из дана у дан се живи боље. Кад би се грубо шалили!

  • snežana

    10:43 // 28. 10. 2016.

    Raspisan je konkurs,sali za koga? Slavković kaže da je Vučić već podelio funkciju gradonačelnka i direktora KBC-a.Čemu onda ova farsa.Aktuelni direktor je bruka i sramota. Samo ga pažljivo slušajte i videćete da dve smislene rečenice , a bivši gradonačelnik je pokazao sveoje nesposobnosti da rukovidi jer je ostavio dug od 50 moliona. Znači dubli promašaj.

    • Marica Palilula

      15:42 // 28. 10. 2016.

      Za tvoju informaciju, dug je ostao jos od zutih i to mnogo veci od pomenutog i jos milijardu drugih problema, koje je Perisic uspesno resio. Nemoj da pricas o onome sta ne znas. Za razliku od sadasnjeg direktora Perisic je znanjem i strucnoscu dosao tu gde jeste i jedini je koji bi mogao da uvede red u KC-u, svidelo se to nekima ili ne.

    • Јован специјалиста

      22:52 // 28. 10. 2016.

      Снежана,моје мишљење је Аца Богичевић,шмекер,градски лик,за овог садашњег АЛЕН ДЕЛОН!!!!Лаку ноћ

  • Јован специјалиста

    10:50 // 28. 10. 2016.

    Биће циркус,,,,Зоки воли да буде директор,све ради да остане ту где је.Шта је то толико лепо,,,,незнам?Мислим да је озбиљан кандидат Аца Богичевић ,,,,треба да се кандидује јер је намазан и Шмекер,поштован међу колегама,вредан,градски лик,и зна шта треба,воли проблеме да решава.

    • snežana

      11:01 // 28. 10. 2016.

      Da li čujete odjek svojih reči.. namažan i šmeker i gradski lik. Jak ste vi procenjivač kada Vam je to naj bitnije. Strašno je to kako su neprepoznatljive prave vrednosti i kako se mediokriteti usuđuju i da komatarišu i da biraju i da budu birani. Zato i jesmo banana država, a uskoro nećemo ni to biti.

    • Ovca za šišanje

      11:59 // 28. 10. 2016.

      Не знам какав сте Ви, како кажете, "лик", али се надам да вам је СПЕЦИЈАЛИСТА само у потпису! Незнање о употреби тачке, зареза, великог слова, паузе... Бесмисао реченица. Одакле Вам НЕЗНАМ?! Неписменост, неписменост... Ако сте заиста специјалиста, саучешће онима који су, нажалост, упућени на Вас!

  • LJ

    11:40 // 28. 10. 2016.

    Valja je rok za kandidovanje 15 dana. I ovim putem prave DISKRIMINACIJU, skracuju rokove. Bruka i sramota.

  • Bulevarac

    13:42 // 28. 10. 2016.

    Sadasnji direktor je bruka i sramota za struku, da je pravde u ovoj drzavi on ne bi mogao da bude kandidat ni za predsednika kucnog saveta.

    • @Bulevarac

      21:28 // 28. 10. 2016.

      Tvoj komentar govori samo o tebi kakav si čovek i to je dovoljno!Plaćeni,prosti pljuvači po funkciji,zlobnici,neupućeni i raznorazni prostaci daju sebi za pravo da komentarisu ugledne i poštene ljude.Niko nikada nije više uradio za KC Niš osim Prof. dr Zorana Radovanocvica,niti ima ko sličan njemu da bi ga zamenio! Žalosni su oni koji se koriste ovakvim metodama da blate ali to govori o njima!

  • Spartacus

    13:49 // 28. 10. 2016.

    Novi direktor KC Nis je Zoran Perisic, zivi bili pa videli.

  • Gradjanin

    13:58 // 28. 10. 2016.

    Nijedna klinika ionako ne radi nista, kao ni lekari. Lekari resavaju papirologiju, obilaze kongrese, umesto da sede pored pacijenata I da ih obilaze. U slucaju kad pacijent umire, oni odlaze striktno na kraj radnog vremena. Kada posalju zahtev da dodje lekar sa druge klinike na konsultacije, u slucaju zivotne ugrozenosti pacijenta, takodje, ne odazivaju se na pozive I prepisuju sablon terapije.

  • Blackburn

    15:43 // 28. 10. 2016.

    Ma,ako,neka se samo gloze unutar koalicije u Nisu,dojadise sa svojim licnim promocijama i zelji da imaju licni benefit.

  • kadar nevera

    16:02 // 28. 10. 2016.

    Najbolja opcija je Perisic, covek koji je uspesno vodio grad vodice i KC.

    • rajkovic

      16:53 // 28. 10. 2016.

      Pa on je najgori gradonacelnik u istoriji Nisa bio,i kao covek jako los.Jadno zdravstvo sa njime na celu KC ako nedao bog bude.

    • Ovca za šišanje

      17:17 // 28. 10. 2016.

      У праву си, баш је добро НАводио град, све смо си УТЕПАНИ!

  • Mile postar

    17:15 // 28. 10. 2016.

    Daj bre ovo su gluposti. I SNS, kao i prethodno DS, radi po istoj semi. Navodno raspisu konkurs, a ovamo je vec sve unapred odredjeno! Pa i vrapci znaju da ce novi direktor biti nesposobni Perisic, koji je za 4 godine na mestu gradonacelnika srozao grad Nis na rang palanke! Sjahao DS, uzjahao SNS, mada kada bolje pogledas, pola ovih iz DS i ceo G17 je presao u SNS, pa mu dodje na isto!

  • rajkovic

    17:43 // 28. 10. 2016.

    Prvo treba smeniti sve Perisiceve direktore u zdravstvu koje je postavio,jad i cemer.A sto se tice konkursa za direktora KC Nis,vec je sve odluceno nazalost.

  • Alek

    04:19 // 4. 11. 2016.

    Najbolje resenje za KC je Mile Ilic ili Zarko Rankovic. Moze i Bata Raka. A moze i neko iz Nis.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: