Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:12, 24. 8. 2012.

Raspored sahrana i na Internetu

raspored sahrana

Na sajtu Javnog komunalnog preduzeća "Gorica" iz Niša nalazi se raspored sahrana i pomena na Novom groblju. Uvedena i usluga pogrebno-uslužni centar koji radi 24 sati dnevno.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • MILA

    12:35 // 25. 8. 2012.

    Sta li vam znace email adrese, to polovina casopisa ne trazi. Proveris sadrzinu i kraj!A sada za "GORICU":potrudite se da osnujete KREMATORIJUM, to bi mnogi gradjani voleli da se ima u Nisu. Kako bi vse resili tekucih problema, niste ni svesni!

  • anche

    12:08 // 24. 8. 2012.

    super. ali hajde da stvarno udjemo u 21. vek jer ovo sto pise na sajtu je skandalozno:
    На гробљу је забрањено:
    увођење животиња,

    a plus sto pise sledece: реклама у било ком облику,
    a ja sam zatekla vizit kartu kamenoresca privatnika zadenutu u krst na grobu pokojne mi majke.

  • Danko

    13:29 // 24. 8. 2012.

    E ,moj SORABe ,ili nisam lepo napisao, ili Vi niste citali sa razumevanjem.Ko kaze da nisam izmirio prethodne godine ,kad imam sacuvane uplatnice za te godine.Poenta svega je da, na primer,imam uplatnicu za uplatu zakupa za 2010 godinu(jasno pise na uplatnici godina za koju placam zakup),ali ONI uknjize tu uplatu kao prvi neplaceni zakup po njihovoj evidenciji, za npr 1999(ta im fali,a ja naravno imam i tu uplatnicu sa tom 1999 godinom), a meni kazu da nemam placenu 2010 .Da li po zakonu moze tako!!!!

  • DANKO

    09:44 // 24. 8. 2012.

    Ovo je lepa vest i u skladu je sa novim tehnologijama!
    ALI PROBAJTE DA ODETE NA NJIHOV SALTER I DA PLATITE ZAKUP GROBNOG MESTA ZA OVU GODINU(PLACA SE GODISNJE).TO NECE BITI MOGUCE AKO ONI SMATRAJU DA IMATE DUGOVANJA STARA I PO DESETAK I VISE GODINA.TRAZICE DA PLATITE TA Z A S T A R E L A DUGOVANJA I NECE PRIHVATITI UPLATU ZA TEKUCU GODINU,PA CAK I DA UPLATITE PREKO UPLATNICE I TACNO NAVEDETE GODINU ZA KOJU PLACATE,ONI CE TO KNJIZITI KAO UPLATU ZA NEKU DAVNU GODINU UNAZAD(I PREKO DESET GODINA STARU!!!!??)
    POKUSAVAO SAM VISE PUTA DA TO RASPRAVIM SA NJIHOVOM PRAVNOM SLUZBOM (U NACELU SE SLAZE DA NIJE PO ZAKONU TAKVO KNJIZENJE),ALI BEZ USPEHA.KAZU MI DA NISAM PLATIO NA PRIMER ZA 2001,JA IM DONESEM UPLATNICU SA TACNO UPISANOM GODINOM ZA KOJU SE PLACA ZAKUP,A ONI KAZU MI SMO KNJIZILI SA TOM UPLATOM NPR 1998!!!

    • Sorab

      11:00 // 24. 8. 2012.

      A što bi plaćao za tekuću godinu, kad prethodne godine nisi izmirio? Pa ne plaćaš račun za struju, nego zakup grobnog mesta. Valjda je logično da se plaća nekim redom, godina za godinom, ili kod nas ne postoji nikakav red i sve su nam drugi krivi jer smo mi najpametniji!

  • anche

    23:02 // 4. 10. 2023.

    Izgleda da Nis vise nema ovu uslugu?

  • Andrija

    09:25 // 24. 8. 2012.

    Koliko morbidno !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: