Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:52, 29. 6. 2022.

Reakcije na poplavu: Nišlije predlažu vaučere za durlansko more

durlan Nišlije kažu da će durlansko more pojačati turističku ponudu grada; foto: printscreen

"Vaučeri za Durlan", "Izdajem smeštaj u Durlanu, plaža je na 200 metara od vile" - samo su neki od komentara Nišlija na to što je Knjaževačka ulica nakon jučerašnjeg pljuska bila poplavljena. Reakcije građana su različite, od šaljivih da će durlansko more pojačati turističku ponudu Niša do kritičkih da postoji veliki problem sa kanalizacijom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Petar SNS

    19:14 // 29. 6. 2022.

    Znate i u Nemačkoj ima poplava Francuskoj u Grčkoj da ne pričam . Znači sarkazam na delu sa ovakvim naslovom . Znam da moje nišlije vole da se šale ali stavimo to po strani . I da kažem još nešto ovde bi bila njiva da nismo udarili asfalt i ne samo njiva nego blato . To je gospodo ruku naših delo i vizija koju ima naš predsednik a koju mi na lokalu razvijamo .

    • Torpedo

      19:59 // 29. 6. 2022.

      Na znam gde radis i jesi li zaposlen, ali trazi da te posalju na temeljan sistematski pregled ! Nisam znao da asvalt pocinje od tebe i Drvara ! Da vi niste, jos bi Durlanci gnjacali blato !

    • Luka

      21:51 // 29. 6. 2022.

      Iskreno se pitam: kako te nije sramota? Ovo nije retoricko pitanje. Zaista me zanima kako je moguce da te nije sramota da ovo pises?

    • profesor

      23:42 // 29. 6. 2022.

      imate li snimak otvaranja asfalta u knjaževačkoj? Tvoji ni poljski vece kad otvore fale se, ne bi taj okejžn propustili...

    • Posle mene-potop?

      00:41 // 30. 6. 2022.

      Hahahhaha!
      Ova ti je vrhunska!
      Nebuloza, mislim.

  • VAU

    20:04 // 29. 6. 2022.

    Bolje da se zovu jaučeri, od jao,jao,jaukanje poplavljenih

  • Dusan

    23:24 // 29. 6. 2022.

    Ova jaka kiša je padala nekih 15-ak minuta (ne računam onaj početak koji nije bio strašan kao ni kraj). Kolika bi poplava bila da je padala sat vremena?

  • Dragan Petrovic

    08:05 // 30. 6. 2022.

    Kako u Americi na 2min.pogine perac prozora,tako i kisa ovako jaka padne jednom u 100 godina,kao u Obrenovcu pre neku godinu.,.,Durlanci,dobro ste prosli,ovaj pera kaze da njih nije bilo davili biste se u blatu...nisi dalje odmakao od tvog sefa prodavca magle,pa da i u BG jos nije resena kanalizacija,sta se ljudi bune...sve ceto resiti ono vase cedo od templarke...U rikverc Srbijo...

  • SSS

    09:03 // 30. 6. 2022.

    Pa u tom asvaltu i jeste problem jer ispod njega nema nista. Napravili ste tobogan za svaki pljusak, a voda mora negde da ode, gravitacija je to. Umesto da se postavi kisna kanalizacija minimum 1m u precniku i da zavrsi na izlazu sa 2m, sto pi bilo optimalno za ovaj grad, mi imamo 0.5m koji se uliva u 0.3m. I tol'ko.....Bice gore.

    • KKK

      13:36 // 30. 6. 2022.

      @SSS - još kad bi oni(pol...) znali šta se to 0.5m uliva u 0.3m, bilo bi interesantno.Ima ih i u urbanizmu, planiranju i izgradnji koji to ne znaju, a navodno su iz struke. Fotelja i provizija su čudo.

  • Nex

    03:08 // 3. 7. 2022.

    Molim Vas obajvite mi komentar.
    Zovete se Juzne Vesti a niko od Vas ne komentarise situaciju na jugu., cak ni u gradu. Uhvatili ste se za Durlan, Knjazevacku, Somborsku, a isami znate da je Pantelej nasiromasnija opstina u Nisu. Koliki god budzet bio, Pantelej nema apsolutno nista osim nekoliko kafana, neku menjacnicu i taj nesrecni Nitex/ Beneton/ Olympias. Pogledajte Palilulu kod KPD, ili CK...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: