Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:05, 29. 8. 2020.

Realnije socijalne karte Nišlija, rešavanje problema beskućnika i dece ulice neke od najava nove-stare vlasti

Djordjevic, Sotirovski, Davidovic; foto: JV

Brojne projekte i novine u oblasti socijalne zaštite najavljuje nova zamenica gradonačelnice Niša Dušica Davidović, među kojima su realnije socijalne karte Nišlija, rešavanje problema beskućnika i dece ulice. Takođe kaže da će insistirati da bez dinara troška iz budžeta Niš bude prvi na Balkanu koji će otvoriti Dečiju kuću za decu koja su pretrpela nasilje. Novac za ambiciozne planove, kaže gradonačelnica Dragana Sotirovski, očekuju od donacija i evropskih fondova.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Petar SNS

    10:37 // 29. 8. 2020.

    Ja sam ta vlast ali nisam zadovoljan.. primećujem recenziju i na mojim komentarima?!? Šta može novinar da doprinese razvoju grada? Iskustvo, neko nešto? ili Bane Kačar koji ni "rovče" ne zakrpi? ili Miki Djokić iz Niša koji "banjac" kolko i ja.. Nemam reči.. razočarenje..

    • Roko Prch

      13:56 // 29. 8. 2020.

      Progleda li Petre? Ili ti ne odgovara ekipa samo?

    • Ouzo

      17:20 // 29. 8. 2020.

      Nema razlike izmedju ove dvojice ,koje pominjes i tebe ! Ti si ,cak, jos gori !

    • Bob Dylan

      18:21 // 29. 8. 2020.

      Samo udri Perice..

    • Smuk

      23:19 // 30. 8. 2020.

      @petarsns : Ti si vlast ?
      Po tvojoj pismenosti , po vokabularu , po kritikama svojih "saboraca" i "predstavnika" tvoje opcije - rek'o bih da si pravi predstavnik partije na vlasti.
      8 godina ste na "vlasti" a od svega što ste uradili - bila je priča bez ikakve podloge u stvarnosti. Ne znam zašto pljuješ po sebi sličnima ako ne i istima.
      Pogledaj se u ogledalu i videćeš - njih.
      Eeeeee , jado

  • Mara

    11:36 // 29. 8. 2020.

    Biće sigurno

  • resavajte

    11:45 // 29. 8. 2020.

    Nis je totalno komunalno neuredjen.Posle svake obicne kise je potop.Sta znaci to? Resavajte to odmah,postacemo leglo zaraznih bolesti,jer su skoro svi podrumi potopljeni.

  • Dragan Petrovic

    12:02 // 29. 8. 2020.

    DAKLE, CESTO PROLAZIM PORED CENTRA ZA SOCIJALNU ZASTITU / ILI KAKO SE VEC ZOVE / I VIDIM ISTETOVIRANE LIKOVE KOJI CEKAJU ^DA PREDAJU PAPIRE^ ZA SOC. POMOC......ODAKLE IM PARE ZA TETOVAZE I LUKSUZNE MOB. TELEFONE AKO SU NA SOCIJALI ???? DEBELO DA SE ISKONTROLISE RAD CENTRA!!!!

  • Jonca

    12:45 // 29. 8. 2020.

    Da,preko evropskih fondova,a ruski fondovi

  • Dzamutka

    17:25 // 29. 8. 2020.

    Pocelo je sa laganjem, na vreme ! Svako ko vrsi vlast, moze da kaze ,sta god hoce , da obecava i da to ne ostvari, posledice ne postoje !
    Mislite da je samo Mara nepismena, ima mnogo takvih, lakovernih, celi zivot ih lazu i ostarese zatucani u ovoj zabokrecini od grada !

  • Kulbir

    03:16 // 30. 8. 2020.

    Pricam ti pricu dok goveda richu!Svi mi obicni gradjani znamo i vidimo makroe one dece romcica na ulici;policija vidi i zna,a sad se vlast pravi luda i kao istrazice i nesto ce da uradi. Kako da ne!A one besposlicare u Socijalnom treba sve najuriti!Zakon o iskoristavanju dece postoji zasto ga ne primenjujete?Ko tu sa kime shuruje samo vi znate!Ono sto oni rade po Niskim ulicama je bruka za grad!

  • Nislija

    23:39 // 30. 8. 2020.

    Sve ste rešili pa je na red i to što ona postavlja svoje ciljeve? Daj ne zanosi se bre više, reši trotoare ljudima u svim opštinama, parkinge oko svih zgrada, preuredi parkove za decu u svim opštinama, osnovne škole sredi u Nišu i okolini... To je najbitnije, ovo ostalo šzo lupetaš i lažeš narod od prvog dana je zavesa...Nemaš ti pojma da vodiš ovaj grad, zato ćeš i biti marioneta pred kamerama!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: